Je normálne nemať tehotenské príznaky v prvom trimestri?
Pekny den
Som v 6tt a absolutne nemam ziadne priznaky
Je to v pohode?
Som prvorodicka takze citam same nevolnosti,tlak atd ale ja z toho nic nemam len vynechanu MS
To je ešte pomerne skoro. Mne začali príznaky až v 7tt. Okrem pozitívneho testu som do 7 týždňa nič nemala. Potom to prišlo: nevoľnosti, točenie hlavy, únava, chute 🙈 Takže ešte si užívajú kým nič nie je :D
Veľa žien ešte ani len netuší že sú tehotné. Počkaj za 2-3 týždne
Je to uplne v pohode, nemusis mat ziadne “priznaky”, minumalne unava a citlivost prs podla mna pride
Priznaky nie su povinnou sucastou tehotenstva, na druhej strane co tehotenstvo to ine priznaky a aj ked ziadne nie su je to v poriadku. Vyznam priznakov sa zbytocne nadhodnocuje
Nemusi ti byt po cely cas vobec nic 🙂 ja som takmer vdaka panu Bohu ani od zaciatku “nevedela “ ze som tehotna🥰 najkrajsie obdobie krásna pleť husté vlasy a bolo mi úžasne, jediny skrat prisiel v 4.-5. Mesiaci kedy som z vone kavi zvracala .. ja milovnik kavickar velky . V robote som tajila tehotenstvo do 7. mesiaca a keď som prestala piť kávu všetky boli úplne hotové čo sa stalo tak som si vymyslela že držím Detox s čajmi😂 najhoršie bolo keď tkolegyne si robili kávu a mne sa točil celý žalúdok😀 už dnes sa na tom smejem nezabudnuteľné
Ahoj, ja som pri oboch tehotenstvách ani raz negrcala, jediné čo ma trápilo, bolo zadýchavanie sa už na prvom poschodí (nebol výťah) vo vyššom štádiu tehotenstva a tvrdnutie brucha od 5. mesiaca
Mozw byt.. mna pri synovi len 2 dni natahovalo ,( aby som si konecne test spravila) a inak len naliate prsia a jemne , obcasne bolesti ako pred menzesom, no bez ms.. to ale bolo roztahovanie maternice.
Ono to príde okolo 8tt..ja som dovtedy nevedela, že som tehu 😏 užívaj kým ich nemáš 🤣
Aj ziadne priznaky nemat je oukej. tvoje telo dobre toleruje hcg. A mozno mas priznaky a nevnimas ich - rychlejsie sa unavis, skorej sa zadychas a podobne.
Mne tuším tiež začali až neskôr po 7tt mi prišli nevoľnosti a neodišli doteraz 😀 a to som v 39tt 😀
Prvé tehotenstvo mi nebolo nič. Občas mi bolo tle ale to len vďaka mne lebo som jedla všetko čo som videla. Inak som ani nevedela že čakám dieťa. Teraz pri druhom tehotenstve je to úplný opak. Nevoľnosti, bolesť hlavy aj zubov, únava, v noci mi je asi najviac zle takže sa nevyspim… Sama som zvedavá dokedy to bude trvať.
ja som v 15tt a okrem pocitu hladu som nemala počas prvého trimestra vôbec nič 🙂 užívaj!
Ja som pri prvom synovi nemala absolútne žiaden príznak. Teraz som 10tt a nevoľno mi začalo byť až cca v polovici 7tt.
Ahojky ako tie je? Ja mám to iste
Keby mi nerástlo brucho ani neviem že som tehotná 🫣 Príznaky som nemala žiadne za celé tehotenstvo...
Dneska akurát som niesla susede čerešne a vravi ze jedine co zje je ovocie, lebo je v 6 týždni a vracia kade chodí a ma bolesti hlavy
Rast brucha a absencia menstruacie boli jedine priznaky, ktore som zazila za celych 40tt tehotenstva.

Myslím že mne začalo byť zle od 7t