icon

Je normálne nemať v 11. týždni špinenie?

neaa
23. feb 2024

Som v 11 týždni tehotenstva nemám žiadne špininie ani bolesti len až tak tvrdé prsia nemám je to normálne?

deti95060810
23. feb 2024

pohoda... že som tehu som nemala ani potuchy niekoĺko týždňov - o moc dlhšie ako si ty teraz tehu. 😉

3petka
23. feb 2024

@neaa a kde si počula že má žena špiniť a že ju má niečo bolieť.
Buď rada že máš zdravé tehotenstvo čo by iné ženy dali za to keby sa každý deň nemuseli báť či je všetko ok lebo majú nechcené špinenie a bolesti.

cookie29
23. feb 2024

to sa chvalis? Lebo dost dobre nerozumiem prispevku...

neaa
autor
23. feb 2024

Nie len sa pýtam či je to v pohode keď ma prsia nebolia

guudy
23. feb 2024

@neaa chybaju ti bolesti a spinenie, ci ako?

pribinak
23. feb 2024

Buď rada a neprivolavaj problemy

jaskolka
23. feb 2024

@neaa prečo by si mala mať špinenie a bolestí? Ani v jednom tehotenstve som to nemala, ani prsia ma nejako neboleli

lucia__27
23. feb 2024

Ja sa ozaj nečudujem,že niektoré ženy majú pred touto stránkou také predsudky, to už snáď nie je možné čo sa žena dokáže opýtať. Preboha veď čítaj,hľadaj , príznaky.

sense
23. feb 2024

Nemusíš mať absolútne nič. Vychutnávaj si tehotenstvo. Ver mi nie je nič príjemné mat nevoľnosti do polovice tehotenstva a poldna objímať zachodovu misu. Alebo byť niekoľkokrát u lekára kvôli špinenie alebo krvácaniu a dúfať ze je všetko v poriadku. A ne môcť robiť nič len ležať v nadaji ze aj pri ďalšej kontrole sa bude uberať tým správnym smerom

viestta
23. feb 2024

@neaa bolesti a spinenie nie je v poriadku. V poriadku je ked sa toto nevyskytuje

kiki68
23. feb 2024

@neaa vsak mas zdrave tehu, v tehu sa nema spinit a krvacat. To musi potom posudit lekar povod tych problemov. A tiez ich zavaznost. Zdrave tehu vyzera tak, ze Ti vlastne nic nie je. Okrem nejakych mensich nevolnosti a takych typickych priznakov. Ako zmena chuti a pod. To, co citas na fore su vacsina tehu uz s nejakym problemom.

domcavesel
25. feb 2024

Ahoj, ja som v polovici v 7tt a nemám žiadne príznaky tiež, jedine sem tam ma bolia prsia ale tiež to nieje každý deň, občas mi je po jedle ťažko ale nič extra, vraj je to v poriadku 😊

mikadooo
25. feb 2024

@neaa áno, aj to je normálne 🙂. Užívaj si bezproblémové tehotenstvo 🙂.