icon

Je normálne nevidieť plod v 4. týždni tehotenstva?

msku
20. jan 2025

Ahojte baby, bolo niektorej z vás vidno plod takto skoro pri hcg okolo 5000? Lekárka povedala, že pri takej hodnote by tam mal byť a že môže ísť o anembryomolu. Gestacny vak aj yolk sac tam je. Ďakujem, mne to príde skoro na plod 😬

marhulka13
20. jan 2025

@msku a preto sa nechodí tak skoro

colsami
20. jan 2025

Ano je to proste skoro, je skor vynimka, ak v takom tt nieco viac vidiet. Mnoho gyn Ta preto ani "nechce vidiet" na vysetreni skor nez v 7tt, ak nie si problemovy pacient, lebo realne nic neposudis a vznikaju iba zbytocne dohady a otazky.

msku
autor
20. jan 2025

@marhulka13 som v nemocnici, lebo som mala pár kvapiek krvi. Preto mi robili ultrazvuk 🙂

rachel36a
20. jan 2025

@msku bola si síce skoro, ale pri tak vysokej hodnote by už ozaj malo byt vidiet aj fetalne štruktúry

greta2017
20. jan 2025

5000 hcg v 4tt?? waw....ja som mala 256 :D a ani mne v 4tt nebolo ze NIC vidno. a vsetko je ok. Mam tu maleho sujaha uz davno 🙂 treba ist az po 8tt podla mna na sono

lenka5545
20. jan 2025

Ahoj ja som bola 5tt+5 v nemocnici kvôli krvácaniu pri hodnote hcg 5004 bol zltkovy a gestačny vak o týždeň bol už plod aj srdiečko.... takže budem držať palce hlavne kľud a žiaden stres 😊

msku
autor
20. jan 2025

@lenka5545 vďaka ❤️

lisymbia
20. jan 2025

Ja síce neviem koľko som vtedy mala hcg ale plod som nemala v 6+3 a tiež podozrenie na anembryomolu, našťastie o pár dni bolo plod aj vsetko čo malo 😊 držím palce

msku
autor
20. jan 2025

@greta2017
@lenka5545
@lisymbia baby povedali mi v nemocnici, že ak tam v piatok nebude vidno plod tak mi spravia rovno kyret... Je toto bežný postup, tak skoro??

suzitok
20. jan 2025

Nie som zdravotník, ale považujem to za unáhlené...mne plod nevideli v 7tt, iba prázdny vak...o dva tyzdne uz bilo srdce ako zvon 🙂

msku
autor
20. jan 2025

@suzitok odmietnem to, nerozumiem tomuto prístupu vôbec

lenka5545
20. jan 2025

Ja si tiež myslím ze je to unáhlené... keby tak povedali že v pondelok ale v piatok mi to príde skoro ... každá sme iná to maličké možno potrebuje viac času... tiež ma strašili pýtala som sa do domáceho liečenia a po týždni už bol progres teraz ten stres keď je tak skoro nechápem na co to je dobre ... držím palce nech to dobre dopadne ❤️

greta2017
20. jan 2025

@msku robit kyret koncom 4tt pre dovod ze nevidno plod je 1000% unahleny zaver. ak by rapidne nekleslo hcg tak duplom. Vyckala by som este

flakaflaka
20. jan 2025

@msku ja som bola 5tt+5 a stále tam nebol plod, nestresuj sa uvoľní sa všetko bude dobre, teraz som v 11 týždni plod ma 4 cm a srdiečko bije, hlavne sa nestresuj.

marhulka13
20. jan 2025

@msku ja som zase neskutočne krvacala, hcg rástlo podľa nich pomalšie, na Sone nič nebolo vidno v 6 tt, ani gestacny , nič. Povedali mi, že to bude isto mmt. Už ma pripravili na operáciu, no priniesli zavazny prípad, tak ma preložili na iný deň, keďže som bolesti nemala. Druhy deň jeden lekár mi robil sono a babatko našiel, dokonca aj srdiečko bilo. Zistili mi nejakú anomaliu maternice a preto menej kvalitné sono nemuselo nič odhaliť.

msku
autor
20. jan 2025

@marhulka13
@flakaflaka
@flakaflaka
@greta2017 vďaka baby, volala som moje doktorke a tiež s tým nesúhlasí. Na tu kontrolu tam ani nepôjdem, idem zajtra k mojej doktorke na sono a budem veriť, že je všetko ok. Lebo podľa všetkého aj je, však mi nič nie je a som len na začiatku 😅😁

mir_ad
20. jan 2025

Mne 6+2 vôbec nebolo vidno plod. Lekárka mi vravela, že to je v poriadku a nemám byt v strese. O 10 dni na kontrole bolo všetko v poriadku, plod bol primeranej veľkosti a aj srdce bilo. Podľa mna urobili veľmi skorý verdikt…

simona1998
21. jan 2025

@msku tiež som mala v 5tt hodnotu 3200 nič nebolo vidno , začali ma strašiť mmt a za 4 dni u gynci bol gestacny vak so zltkovym a teraz som v 8tt a bije nám 🩷 🙂

sandrikkkg
Autor odpoveď zmazal