icon

Je normálne, že ma prestali bolieť prsia v 12tt? Alebo sa mám obávať ?

22. aug 2021
veronikaa006
22. aug 2021

Ja som to tiež tak mala. Je to ok.

biankaaaa
22. aug 2021

Aj ja som to tak mala 🙂

deti95060810
22. aug 2021

môže a nemusí... ťažko povedať...
pri 3 tehu ma vôbec neboleli prsia celé tehu...
pri druhom tehu som začala silno krvácať a v tom momente som stratila všetky príznaky tehu... 😉

miskamicha
22. aug 2021

Moze a nemusi to nieco znamenat. Ja som to mala v 1.trimestri nastriedacku 2 dni boleli..3 dni nic...den mi bolo zle,potom tri dni nic...a tak dokookola, tiez som z toho bola na nervy. Ak by si mala byt v strese, tak pre vlastny pokoj skoc k dr,nevysmeje ta.

len_nig
22. aug 2021

Mňa za celé tehotenstvo zatiaľ boleli prsia iba pár krát tak podľa mňa je to v pohode 😊

autor
22. aug 2021

@miskamicha ja to mám presne tak isto , je to moje prvé tehotenstvo a teda som si to predstavovala inak. Som stále len v strese z toho 😓

miskamicha
22. aug 2021

Aj ja som neustale v strese a nedokazem si tehotenstvo vychutnavat, pre mna to teda najkrajsie obdobie nie je. Zial treba vydrzat. Tak vidis ked to tak mas nehladaj za tym nic 🙂 ja som si zabezpecila fetalny doppler s frekvenciou 2Mhz s ked mam slabu chvilku ukludnim sa tym.

oli18
23. aug 2021

Uzivajte si tehotenstvo a necitajte na nete o komplikaciach a nepirovnavajteto so sebou. Lebo skocite na praskoch. Tehotenstvo nie je aj choroba. Takto to funguje miliony rokov, zeny rodili, aj ked nebol internet. A boli na tom psychicky lepsie, ako ste vy dnes.

tianna
23. aug 2021

Môže aj nemusí.. Pri prvom keď ma prestali bolieť bol to MA.. Pri najmladšom drobcovi ma tiež niekoľkokrát prestali bolieť a má už vyše roka 🥰 držím palce.

pataja
25. aug 2021

@miskamicha Môžeš sa spýtať akú značku presne si si zaobstarala ? Ďakujem

miskamicha
26. aug 2021
pataja
29. aug 2021

Ma prosím niektorá skúsenosť takú, že hoci nekrvacala červenú krv, len mierne splnila aj tak potratila? Mne diagnost.vecsi hematom, stále mam kľud.rezim, nechcem myslieť na najhoršie no tie bolesti krizov jeden deň má poriadne vystrašil, pretože pred rokmi som mala MA a tiež sa to prejavilo len bolesťou krizov. Teraz ma už ani nebolia prsia toľko ako predtým. Mala by som byť v 9tt,lekár povedal, že pokiaľ nebudem veľmi krvácať tak stačí ak prídem v 12 tt na kontrolu. Neviem co robiť, aj brucho mam akési splasnute, aj keď je možné že nafúknuté som ho mohla mať vtedy práve z toho hemaromu. Mam sa znepokojovať, alebo mam ostať v kľude a čakať co bude. Stále ležím, manžel je skvelý, stara sa, beriem utrogestan aj ascorutin. Ďakujem vám za odpoved

tianna
29. aug 2021

@pataja áno, pri MA len jemne špinenie.. Ale spinila som aj pri ďalších 2 - v pohode deti donosene a pri najmladšom som dokonca masívne krvacala, takisto chvalabohu všetko ok, má už vyše roka 😊

denda007
29. aug 2021

Mne sa poväčšine menili tehotenské príznaky po ukončení 3 mestrov 🙂

pataja
29. aug 2021

@tianna bodaj by to to aj môj prípad:(

tianna
29. aug 2021

@pataja držím palce 😚

riderka1
9. sep 2021

@pataja mala som špinenie cca do 6.mesiaca, raz aj krvácanie, dôvod bol polyp na krčku.. teraz som v 31tt a sme v poriadku 🍀
mysli pozitívne, všetko bude dobré...

pataja
10. sep 2021

@riderka1 Držím sa, myslím,dúfam,že je všetko v poriadku, kontrolu mam o týždeň až. Už nekrvacam, ani nespinim 2 týždne, mala som však všelijaké pocity...teraz však dúfam, že je všetko v poriadku. Ďakujem za povzbudenie

riderka1
10. sep 2021

@pataja je to ťažké niekedy, ale zvládneme to.. 😉🍀 za máličko, držte sa!