Je pnutie v podbrušku v 10. týždni normálne?
Dievcata mali ste okolo 10 týždňa také pnutie v podbrusko- neni to vyslovene bolesť len dnes to cítim tak viac krát za deň. Je to v poriadku?
Pri prvom som to mala tiež .Lekár povedal že sa rozťahuje maternica a je to normálne ale celé tehotenstvo mi predpisoval prášky Magnosolv a bolo mi fajn
@anonym_32e4f9 ja tiež čakám svoje prvé. Je to zaujímavé no. A pri druhom to už nebolo?
Je to normalne, maternica sa roztahuje.
@anonym_32e4f9 ja tiež čakám svoje prvé. Je to zaujímavé no. A pri druhom to už nebolo?
@slniecko_2919 to je normalne stale, aj pri piatom, vsak Ti rastie maternica a namahaju sa vazy, o ktore je zavesena v brusnej dutine. Kazdy to vnima inak. Ale cele tehotenstva ma nieco niekde tahalo, pichalo, ominalo a v podstate, cim bolo babo vacsie, tak tym viac. Akoze nie v kuse, ze velka bolest, krce alebo co, ale doteraz neviem pochopit, ako je mozne, ze si zena cele tehotenstvo nevsimne, ze je tehotna 🫣😁.
@slniecko_2919 Tiez ako sa pise vyssie, tahalo ma, pichalo, bolelo nieco cele tehotenstvo. Neskor sa este pridalo tvrdnutie brucha.
Nie až tak ako pri prvom .Ale pri druhom som mala napríklad častejšie bolesti podbruška ku koncu tehotenstva tak na to som tiež brala Magnosolv

Pri prvom som to mala tiež .Lekár povedal že sa rozťahuje maternica a je to normálne ale celé tehotenstvo mi predpisoval prášky Magnosolv a bolo mi fajn