Je teplý kúpeľ rizikom v 11. týždni tehotenstva?
Ahojte som v 11tt tehotensva, mám rizikové tehotensvo nemôžem si dať vôbec teplú vaňu ani na chvíľu? Či je to veľký risk..ďakujem
Ale ano, kludne si mozes dat teplu vanu… nech na teba niekto obcas mrkne, moze sa ti znizit tlak - nic ine. Tepla voda nijako plod neovplyvni, telo ma termoregulacnu schopnost a verim, ze sa nebudes kupat vo vrelej vode
Riesila som to s gynekologom, lebo mi vsetci vraveli, ze nemam, mozes sa pokojne kupat doma vo vani, nedavala som si nejaku extra horucu vodu, muz na mna obcas mrkol a dobre bolo 🙂 ak ale mas pochybnosti alebo naozaj rizikove tehotenstvo, tak sa pripadne porad s lekarom
Rizikove tehotenstvo za mna znamena nerob nic, o com nie si 100% presvedcena ze je bezpecne a to, ze sa na to pytas znamena, ze pochybujes, takze nie, nedavaj si teply kupel. Uz len preto, ze keby sa hocico stalo z akehokolvek ineho dovodu, vycitala by si si to.
ja som tak po teplom kúpeli začala krvácať a potom mesiac v nemocnici
Horúca voda je v prvom trimestri pre plod nie najlepšia . Milovala som horúce vane , no vzdala som sa ich a to som uz v 6mesiaci . Radšej vydrž.
@simona1998 ja sa nevyznam ale to sa ma tehotna zena umyvat v ladovej? Pre mna je ladova studena voda velmi neprijemna ma telo okrem tvare a ruk
@simona1998 ja sa nevyznam ale to sa ma tehotna zena umyvat v ladovej? Pre mna je ladova studena voda velmi neprijemna ma telo okrem tvare a ruk
@terezkaarthuramax ale zas okrem teplej vody existuje aj ina nez ladova voda, vsakze 🙂
@terezkaarthuramax koupel a umývánie su 2 rozne veci...
Nie, nekupala by som sa v horucej vode.
Ale tepla a horuca je tiez rozdiel, vsakze? 🤷🏻♀️
@terezkaarthuramax koupel a umývánie su 2 rozne veci...
Nie, nekupala by som sa v horucej vode.
@barka1 umyvat tym som myslela kupat. Sprchovat.. ci to ide o kupel ked je zena dlho v teplej vode? Nie o to ked sa za 10 na minút osprchuje?
@barka1 umyvat tym som myslela kupat. Sprchovat.. ci to ide o kupel ked je zena dlho v teplej vode? Nie o to ked sa za 10 na minút osprchuje?
@terezkaarthuramax ano, presne tak.
@terezkaarthuramax umývaj sa v akej chceš , no rizikové tehotenstvo a horúca voda nejde absolútne dokopy.

Horúca voda je v prvom trimestri pre plod nie najlepšia . Milovala som horúce vane , no vzdala som sa ich a to som uz v 6mesiaci . Radšej vydrž.