Je tu nejaká budúca mamička v 1. trimestri?
Ahojte. Najde sa tu nejaka buduca mamicka v 1. Trimestri? Ze by sme si tu spolocne pisali naše aktualne pocity/emocie/rady...
Mne začal 7tt. posledne 4 dni mi je hrozne zle a cele dni pen prelezim.
Ako ste na tom vy? 🙂
https://www.modrykonik.sk/group/12153/ Budes patrit asi sem ;)
@megi97 ja som na tom tak podobne, že som v 7 tt a 3 dni. Podľa termínu by si mala byť v julovkach.. Mne vychádza zatiaľ termín 27.07
Pripoj sa do skupiny Julovky 2022,akebo augustovky 2022.
@kamoska_z_konika jej mne vychádza termín 29.7. 🙂
@buduca_mamicka007 ❤️ a aké mesto? Ja Prešov asi
@megi97 mne bolo strašne zle keď som bola v 3tt (ešte som nič netušila). Až som volala ku gastroentrologovi (som tam sledovaná), že sa niečo deje, nech má vezme na vyšetrenie 😀 A potom o týždeň test ukázal kde bol “problém”.. Ale teraz práve že sa cítim normálne, len niekedy ku večeru taký pocit ako keby moje dni išli… Ale prsia má nebolia, nič.. Doktor včera videl vak, tak snáď bude vsio OK 🙂 a Ty ako? Más typické príznaky? 🙂)
@zzuunnaa tak to mas fajn ked ti uz nie je zle. Ano mám bohužiaľ :( trapia ma nevolnosti po cely den ,prelezim skoro cely den lebo nic nedokazem spraviť a neviem ani spávať. Takze ja to nemam zrovna najľahšie. Ale verim ze mi to pomalicky prestane ,som v 8tt takze snad do toho 12 mi bude uz fajn.
@megi97 ja som

vyplň vo svojom profile termín pôrodu a budeš automaticky v skupine s rovnakým termínom/ mesiacom pôrodu