Jednodňové vynechanie užívania Duphastonu
Ahojte dievčatá, bola by som velmi rada, ak by ste mi vedeli poradiť, lebo som už zúfalá.... Po dlhom snažení som v 7.tt a užívam Duphaston 2xdenne 1 tabletu. Môj lekár nerordinoval už od štvrtka, a ja som si nejako zle vypočítala lieky, ktoré mi budú stačiť len do dnešného dňa. Zajtra je však štátny sviatok, a predpis na lieky nedostanem a bez toho mi ho v lekárni nemôžu vydať....Takže tablety budem mať až v utorok... teraz neviem, či by mi na pohotovosti na gyn. oddelení liek mohli predpísať aj keď ešte nemám teh.knižku ☹ .... Myslíte si, že ak vynechám jeden deň, bude to mať nejaký negatívny vplyv na plod? Možno hlúpa otázka a stresujem, ale aj tak ďakujem za Vaše rady..... 🙂 a všetkým Vám prajem krásne prežitie Veľkonočných sviatkov ! 🙂
Min. rok som mala MA, tak kvôli tomu užívam Duphaston, a som na PN od 5, tt. Avšak teraz sa cítim dobre, nemám žiadne problémy, a cítim, že všetko je tak ako má byť, len nechcem nič nechať na náhodu...
Ďakujem, to som si myslela, len som sa nemala s kým poradiť , ešte že je tu MK ...
😉
V lekárni pre mňa nemôžu nič bez receptu urobiť...... a áno už som aj písala do danej
témy. zatiať nijaká odpoveď, tak uvidím.
gg

Duphaston sa dava na podporu tehotenstva, ak zena napr. krvaca alebo moze hrozit potrat. Ak si v poriadku, nekrvacas a nic ta neboli, jednodnove vynechanie nic nepokazi. Ak by si sa vsak citila zle, mozno by som volila aj tu pohotovost. No skus vydrzat, jeden den by nic nemal pokazit.