icon

Jednodňové vynechanie užívania Duphastonu

zuza.na
8. apr 2012

Ahojte dievčatá, bola by som velmi rada, ak by ste mi vedeli poradiť, lebo som už zúfalá.... Po dlhom snažení som v 7.tt a užívam Duphaston 2xdenne 1 tabletu. Môj lekár nerordinoval už od štvrtka, a ja som si nejako zle vypočítala lieky, ktoré mi budú stačiť len do dnešného dňa. Zajtra je však štátny sviatok, a predpis na lieky nedostanem a bez toho mi ho v lekárni nemôžu vydať....Takže tablety budem mať až v utorok... teraz neviem, či by mi na pohotovosti na gyn. oddelení liek mohli predpísať aj keď ešte nemám teh.knižku ☹ .... Myslíte si, že ak vynechám jeden deň, bude to mať nejaký negatívny vplyv na plod? Možno hlúpa otázka a stresujem, ale aj tak ďakujem za Vaše rady..... 🙂 a všetkým Vám prajem krásne prežitie Veľkonočných sviatkov ! 🙂

evakva
8. apr 2012

Duphaston sa dava na podporu tehotenstva, ak zena napr. krvaca alebo moze hrozit potrat. Ak si v poriadku, nekrvacas a nic ta neboli, jednodnove vynechanie nic nepokazi. Ak by si sa vsak citila zle, mozno by som volila aj tu pohotovost. No skus vydrzat, jeden den by nic nemal pokazit.

zuza.na
autor
8. apr 2012

Min. rok som mala MA, tak kvôli tomu užívam Duphaston, a som na PN od 5, tt. Avšak teraz sa cítim dobre, nemám žiadne problémy, a cítim, že všetko je tak ako má byť, len nechcem nič nechať na náhodu...

lauritka
8. apr 2012

@zuza.na určite nie. učinky lieku este budes mat v tele aj ten jeden den.

bettypo
8. apr 2012

@zuza.na a písala si do témy Mám/nemám lieky na IVF? Napíš, možno Ti niekto zo Sniny al. Humenného pomôže. Netvrdím, že sa Ti môže niečo stať ale skús. Mohla si skúsiť v lekárni, kt. je blízko tv. lekára. Keby si slúľbila, že prinesieš recept tak by Ti možno dali

zuza.na
autor
8. apr 2012

Ďakujem, to som si myslela, len som sa nemala s kým poradiť , ešte že je tu MK ...
😉

zuza.na
autor
8. apr 2012

V lekárni pre mňa nemôžu nič bez receptu urobiť...... a áno už som aj písala do danej
témy. zatiať nijaká odpoveď, tak uvidím.

bettypo
8. apr 2012

@zuza.na škoda, že sa Ti nikto neozval. Ja by som skôr povedala že v tej lekárni nechcú, nie nemôžu. Záleží od človeka na ktorého natrafíš

juliap
8. apr 2012

@zuza.na ten 1 den vynechania, ani po predchadzajucej MA nevadi, skor si skodis, ze si z toho teraz trochu v strese, tak neboj, zajtra ziadne velke olievacky a sibacky, stale treba byt v pokoji a v utorok k svoju dr po recept ... 😉

juchcu12
28. júl 2012

gg