Jednorázový test pohlavia
Ahojte, vyskúšali ste jeden z týchto testov? Máte pozitívne recenzie ? Oplatí sa to kúpiť? Ďakujem za odpovede.

@adika135531 Ako, na čo je to dobré? Nevieš vydržať, kým to doktor zistí na sone? Dobre, že už nechcete test IQ. Veď prichádzaš o čaro čakania. Všetko má svoj čas.
@adika135531 nikdy by som si to nekupila.takýmto testom neverím ....však to čakanie na výsledný verdikt má svoje čaro....
Je to chobotina 🤭
@loliki nie každý je rovnaký 🙂 ja napríklad nechcem bábätko v brušku oslovovať neutrálne. Preto chcem zistiť pohlavie čo najskôr. A teda som sa iba pýtala na recenzie 🙂. Nemusíte sa hneď rozčuľovať a kaziť si náladu na MK. Nikdy pred tým som sa niečim takým nestretla, prišlo mi pár negatívnych recenzií- tak si tento test nekúpim 💁♀️ Každého osobná vec
@adika135531 Chápem. Ale treba si uvedomiť aj to, že tie testy sa môžu mýliť ako u heliet, ukážu nesprávne a Ty sa budeš rozprávať s dieťatkom ako určitého pohlavia, ktorým ono v skutočnosti nie je, a tým môžeš viac uškodiť ako pomôcť. Nakúpiš ružové veci, ktoré možno nebudeš potrebovať a to sklamanie...potom môžu riešiť psychológovia. Preto našťastie v slovenčine je dieťa stredného rodu a treba čakať.
@loliki preto som sa najskôr opýtala maminiek, ktoré to šťastne/nešťastne vyskúšali, keďže som s tým nikdy nemala skúsenosť. Preto predíjdem aj tomuto problému 🙂 ďakujem
@adika135531 Múdro. Každá je zvedavá, očakáva malý zázrak, ale keď vidíme, čo všetko sa môže stať, skončíme pri tradičnom: Hlavne nech je zdravé. 🙂
My ho zatial volame lojzo, a ked to bude dievca, tak uvidime :D myslim ze je uplne jedno jak ho adresujes... urcite to na nom nezanecha ziadne nasledky :D
50:50. Moze sa trafit a rovnako nemusi. Vyhodene peniaze.
Tomuto never. Radšej sa objednaj na kvalitné sono v 12tt. Tam ti zrejme uz povedia
Za tie peniaze co by si minula na tento twst si kup radsej kavicku a kolacik 😁 chapem ze tuzba poznani pohlavia je silna ale tento test ma proste ozaj len 50% uspesnost co znamena ze moze sa trafit aj nemusi. Ak chces fakt velmi vediet pohlavie, zaplat si radsej krvne testy. Nestoji to sice 7e ci kolko ale omnoho viac ale vysledok mas 100% 😊
Zaplať si krvne testy, vyjde ta to sitce drahšie ale máš to na isto ,tieto testy sú len zbytočne vyhodené peniaze . 🙂
Ja som tento test nekupovala ale spravila som si test so sódou a vyšlo to 😄 ale neručím za správny výsledok.. No je to vlastne zadarmo 😉 aj keď nebrala som to vážne, skôr z nudy 🤦♀️🤣
@adika135531 ahoj skus pohľadať na Google cinsky kalendár výpočtu pohlavia, funguje na 90 percent, u mňa a všetkých čo poznám na 100 percent 🙂
@timi247 no mne teda nevyšiel 😃
@adika135531 tie testy sú kravina, škoda peňazí. Rovnako sóda. Ušetri peniaze a počkaj do sona v 12tt
@simonabelj
@petka_3 fakt? Dievčatá ja mam 3 deti a mne vyšiel správne, teraz čakám štvrté a nepochybujem že to zas bude pravda 😀
Ja som vždy tvrdohlavá na take veci a aj keď dievcata tu mi radili nech to nekupujem, že je to hlúposť ... tak som si urobila po svojom a kúpila samozrejme, že vyšlo dievča v teste ... a jasne, že to je chlapec 😅 nekupovať 🙏 20€ minút radšej na plienky 🙏
@jullia123 ďakujem, 😁😁 ja som zase typ, že si nechám poradiť 🙂 pekne trpezlivo čakám 😂❤️
@timi247 ďakujem, skúsila som, vyšlo mi dievčatko ☺️ Tak som zvedavá, či to tak aj naozaj bude😁😁

@adika135531 nieee, je to hlúposť, vyšlo mi dievča a mali sme chlapčeka 😀 (mala som ten WS)