Jemné bolesti v podbrušku v 5. týždni
Ahojte mamicky
Chcem sa opytat som v 5tt.
Mam take jemne.bolesti v podbrusku a v pravom.boku.ako.je.slabina.ako.keby.
Ma niekto.skusenosti???
Dakujem.Vam.pekne.:pregnant_woman:
Niekedy je.to take silnejsie.
Doktor mi povedal.ze.mam babatko nizsie uhniezdene.Nema to s tym nic spolocne?
bojim.sa o nuno.
Tak.dufam.ze.je vsetko.fajn.
@tinka0000 ahoooj. Gratulujem k drobcekovi 😉
Tieto bolesti, podobne menstruacnym a pod. su normalne. Este celkom.dlho ich mozes citit, nakolko sa tvoje telo zacne prisposobovat tehotenstvu. Zacne sa ti zvacsovat maternica.
Ja mam tie bolesti stale, a to uz som zacala 5ty mesiac.
Pokial nie su prilis silne a nespinis krvou, ci uz hnedou alebo cervenou, je to v poriadku 🙂
Mozno ti lekar na to nasadi magnezium 😉
Nie.nespinim nic.Magnezium beriem vecer ak idem.spat.Klasicke sumive.
Dakujem pekne za gratulaciu 🙂
je to.prve tak.neviem.ake a.co vsetko.ma caka.❤
@tinka0000 to je v pohode, ja tiez cakam prve a stale rozmyslam co je v poriadku a co je zle 🙂 keby co tak napis, ak budem vediet, poradim 😉
Tak gratulujem 🙂
Tak dufam.ze.je vsetko.ako.ma.byt.
27Eho.idem.na.kontrolu.tak.uz sa neviem.dockat.
👶
Len.dovtedy musim.vydrzat 😀
@tinka0000 maternica sa natahuje mozes citit aj skubanie, tahanie, tlaky, pichlavu bolest, takto na zaciatku ma par krat aj skrutilo od kratkej intenzivnej bolesti. Ohladne magnesia sa porad s lekarom, cosi som zachytila ze v tehu nemusi byt dobre ho brat ked nie jendovod, ale nepamatam si preco.
Dakujem.pekne.Beriem magnezium.len.vecer ak.idem.spat
Inak.beriem.duphaston 3krat denne. 😍
Tak dufam.ze bude vsetko.dobre.lebo.lekar.mi.povedal.ze.je.uhniezdene.nizsie.
@cecilia68 aaaale tak ber to tak ze kazdy ma nejake meno pre dieta... mimi, mimco, chrumka, bodka,.... to nuno neni to najhorsie co tu bolo zatial 😂
Nebola tu vcera taka ista tema? Mna by zaujimalo, naco beries Mg a Duphaston, ked ani nespinis..
Používanie bodiek za každým skoro slovom je tiež nejaká dg.?
@mondolina ano,diagnoza..vola sa siroke prsty a male medzierky na klavesnici mobilu.tiez sa mi to stava. 🙂
@cecilia68 my tiez vravime detom a aj medzi sebou si hovorime "Ňuňu" a nie sme prave najmladsi. 🙂
@tinka0000 ako Ti baby pisu,nesleduj sa tolko a necitaj ani vsetky temy na MK,lebo je tu vela veci,ktore negativne ovplyvnuju psychiku,zvlast v tehotenstve,ked je zena precitlivela a ustrachana.mat strach z nepoznaneho je prirodzene,ale netreba nad vsetkym prilis premyslat a privolat si stavy,ktore mozu situaciu akurat tak skomplikovat. ;) uzivaj si to.
Tie bodky su preto.lebo mam taku klavesnicu a neche sa mi kazde jedlno slovo.opravovat.ano snazim.sa.tak uvidime.🤰
Ano prisla.som.nato ze.uz nebudem nic citat 😀
@cecilia68 vždy lepšie ako krpec 😒
Taaak to je kazdeho osobna vec si myslim ako nazve svoje dieta,nebudeme sa hadat mamky 😂😝🤰
V noci viete spat normalne???,Ja nie,budim sa,nijak mi nedobr a to som len v 5tt.😨
@tinka0000 vies, mne je to v podstate jedno, ale este som nepocula o tom, aby bolo embryo uhniezdene nizko, a to som uz bola tehotna 4x a 2x som potratila. V 5tt sa este len vytvara sliznica a hrubne, vacsinou je vidiet len plodovy vak, ci obaly a Duphaston ti ho vyssie neposunie. Ten sa dava skor na podporu uhniezdenia, na zastavenie krvacania ci spinenia a vdaka nemu sa - umelemu hormonu - sa vytvara placenta a ta moze byt nizko (vysoko, vpredu, vzadu).
Nemozem sa zbavit pocitu, ze si tu niekto iba robi srandu.. Ale budiz 😝

V 5tyzdni?
Ked to odignorujem tak ano je to uplne normalne to budete mat cele tehotenstvo