icon

Jemné bolesti v podbrušku v 5. týždni

tinka0000
12. dec 2017

Ahojte mamicky
Chcem sa opytat som v 5tt.
Mam take jemne.bolesti v podbrusku a v pravom.boku.ako.je.slabina.ako.keby.
Ma niekto.skusenosti???
Dakujem.Vam.pekne.:pregnant_woman:

Strana
z2
janhe
12. dec 2017

V 5tyzdni?
Ked to odignorujem tak ano je to uplne normalne to budete mat cele tehotenstvo

tinka0000
autor
12. dec 2017

Niekedy je.to take silnejsie.
Doktor mi povedal.ze.mam babatko nizsie uhniezdene.Nema to s tym nic spolocne?
bojim.sa o nuno.
Tak.dufam.ze.je vsetko.fajn.

vierocka888
12. dec 2017

@tinka0000 ahoooj. Gratulujem k drobcekovi 😉
Tieto bolesti, podobne menstruacnym a pod. su normalne. Este celkom.dlho ich mozes citit, nakolko sa tvoje telo zacne prisposobovat tehotenstvu. Zacne sa ti zvacsovat maternica.
Ja mam tie bolesti stale, a to uz som zacala 5ty mesiac.
Pokial nie su prilis silne a nespinis krvou, ci uz hnedou alebo cervenou, je to v poriadku 🙂
Mozno ti lekar na to nasadi magnezium 😉

tinka0000
autor
12. dec 2017

Nie.nespinim nic.Magnezium beriem vecer ak idem.spat.Klasicke sumive.
Dakujem pekne za gratulaciu 🙂
je to.prve tak.neviem.ake a.co vsetko.ma caka.❤

vierocka888
12. dec 2017

@tinka0000 to je v pohode, ja tiez cakam prve a stale rozmyslam co je v poriadku a co je zle 🙂 keby co tak napis, ak budem vediet, poradim 😉

tinka0000
autor
12. dec 2017

Tak gratulujem 🙂
Tak dufam.ze.je vsetko.ako.ma.byt.
27Eho.idem.na.kontrolu.tak.uz sa neviem.dockat.
👶
Len.dovtedy musim.vydrzat 😀

ebi88
12. dec 2017

@tinka0000 maternica sa natahuje mozes citit aj skubanie, tahanie, tlaky, pichlavu bolest, takto na zaciatku ma par krat aj skrutilo od kratkej intenzivnej bolesti. Ohladne magnesia sa porad s lekarom, cosi som zachytila ze v tehu nemusi byt dobre ho brat ked nie jendovod, ale nepamatam si preco.

tinka0000
autor
12. dec 2017

Dakujem.pekne.Beriem magnezium.len.vecer ak.idem.spat
Inak.beriem.duphaston 3krat denne. 😍
Tak dufam.ze bude vsetko.dobre.lebo.lekar.mi.povedal.ze.je.uhniezdene.nizsie.

beky1813
12. dec 2017

@tinka0000 zlatik, uz vcera sme ti radili, aby si sa tolko nepozorovala. Lebo takto sa sledovat a stresovat a pritom si len v 5 tyzdni, je velky napor na psychiku.

ebi88
12. dec 2017

@tinka0000 to snad nevadi, jak bude mat tri a pol kila bude uhniezdene vsade

tinka0000
autor
12. dec 2017

@ebi88 😀 vdaka

ebi88
12. dec 2017

@beky1813 veru tehotenstvo to je na dlhu trat beh, este tolkonza 9 mes. Zazijes, co sa ma stat stane sa ty mozes akurat nepit mefajcit zdravo jest a oddychovat ked sa da, viac neurobis, sbytocne sa stresovat. Bolesti su normalne si predsa tehotna rastie v tebe clovek.

cecilia68
12. dec 2017

@tinka0000 Bojíš sa o "ňuňo" ? Koľko máš rokov ... 14 ?

tinka0000
autor
12. dec 2017

@cecilia68 co.je.natom.ze.som.ho.nazvala nuno ?,,,

vierocka888
12. dec 2017

@cecilia68 aaaale tak ber to tak ze kazdy ma nejake meno pre dieta... mimi, mimco, chrumka, bodka,.... to nuno neni to najhorsie co tu bolo zatial 😂

ebi88
12. dec 2017

@cecilia68 aaale no. Jantiez nemusim afektovane zdrobneninky, ale ked ide o babatko..no budis. Co sa ma bat, o plod? :D

2zuzanka2
12. dec 2017

@cecilia68 ňuňo je náhodou pekné pomenovanie a vobec nemusí mať 14 veď každý má pre to svoje nejakú prezývku, ja moje volám bublinky 😉

nikaeli
12. dec 2017

Nebola tu vcera taka ista tema? Mna by zaujimalo, naco beries Mg a Duphaston, ked ani nespinis..

beky1813
12. dec 2017

@nikaeli nie, vcera stresovala kvoli kychaniu a nizsie uhniezdenemu babu

tinka0000
autor
12. dec 2017

@nikaeli lebo.mam.nizsie uhniezdene babo tak preto beriem duphostan ci.ako sa to.vola.

ebi88
12. dec 2017

@beky1813 joj to je este v pohode, janpamatam mamicku co posala ci moze nosit dioptricke okuliare v tehu, ci neposkodi babu🤔

mondolina
12. dec 2017

Používanie bodiek za každým skoro slovom je tiež nejaká dg.?

2zuzanka2
12. dec 2017

@mondolina to ti vadí áno? 👏👏

bonovka
12. dec 2017

@mondolina ano,diagnoza..vola sa siroke prsty a male medzierky na klavesnici mobilu.tiez sa mi to stava. 🙂
@cecilia68 my tiez vravime detom a aj medzi sebou si hovorime "Ňuňu" a nie sme prave najmladsi. 🙂
@tinka0000 ako Ti baby pisu,nesleduj sa tolko a necitaj ani vsetky temy na MK,lebo je tu vela veci,ktore negativne ovplyvnuju psychiku,zvlast v tehotenstve,ked je zena precitlivela a ustrachana.mat strach z nepoznaneho je prirodzene,ale netreba nad vsetkym prilis premyslat a privolat si stavy,ktore mozu situaciu akurat tak skomplikovat. ;) uzivaj si to.

tinka0000
autor
12. dec 2017

Tie bodky su preto.lebo mam taku klavesnicu a neche sa mi kazde jedlno slovo.opravovat.ano snazim.sa.tak uvidime.🤰
Ano prisla.som.nato ze.uz nebudem nic citat 😀

mondolina
12. dec 2017

@2zuzanka2
Ani nie, len sa pýtam.

montemotherone
12. dec 2017

@cecilia68 vždy lepšie ako krpec 😒

tinka0000
autor
12. dec 2017

Taaak to je kazdeho osobna vec si myslim ako nazve svoje dieta,nebudeme sa hadat mamky 😂😝🤰

V noci viete spat normalne???,Ja nie,budim sa,nijak mi nedobr a to som len v 5tt.😨

2zuzanka2
12. dec 2017

@tinka0000 ja spím až príliš dobre nič ma nebudí dokonca ani plný mechúr rano sa zobudím taka natlakovana že sedim 5 min.na wc,no keď som bola v začiatkoch ako ty tak som sa budila na nevoľnosti mne v podstate bolo non-stop zle teraz je to už lepšie len únava zostala

nikaeli
12. dec 2017

@tinka0000 vies, mne je to v podstate jedno, ale este som nepocula o tom, aby bolo embryo uhniezdene nizko, a to som uz bola tehotna 4x a 2x som potratila. V 5tt sa este len vytvara sliznica a hrubne, vacsinou je vidiet len plodovy vak, ci obaly a Duphaston ti ho vyssie neposunie. Ten sa dava skor na podporu uhniezdenia, na zastavenie krvacania ci spinenia a vdaka nemu sa - umelemu hormonu - sa vytvara placenta a ta moze byt nizko (vysoko, vpredu, vzadu).

Nemozem sa zbavit pocitu, ze si tu niekto iba robi srandu.. Ale budiz 😝

Strana
z2