Jemný výtok v 7. týždni
ahojte som tu nova som na zaciatku 7tt, mam vytok jemne zakrvaveny ale naozaj len jemne a v minimalnom mnozstve, som tak trosku zo vsetkeho vystrasena, lebo v poslednej dobe kolo mna pocuvam len smutne spravy co sa tyka tehotenstva. Dakujem za rady
@aknel232 Ziadne krvacanie v tehu, ci uz na zaciaku alebo na konci, nie je dobre. Niektore je mozno "neskodne" a nesuvisi priamo s tehu, ale to vie posudit len lekar. Odporucam pohotovost, vysetria ta a budes vediet. Vacsinou na zaciatku tehu nasadia lieky proti krvacaniu a nariadia kludovy rezim. Vela stastia.
Sla by som na pohotovost urcite, ale nestresuj sa, nemusi to byt vazne. Ja som mala nieco podobne par mesiacov a bolo to vsetko v poriadku, brala som Ascorutin a Duphaston. Kazdopadne, ak mas o niecom v tehu pochybnosti alebo strach- treba zajst za lekarom radsej zbytocne ako vobec a nieco zanedbat 😉 Popripade si aspon zavolaj do nemocky na gyn.-porodnicke oddelenie, sluzbukonajuci lekar ta bude navigovat.
Ahoj určite by som zašla k doktorovi nič za to nedáš a určite budeš aj ty pokojnejšia ked budeš vedieť že je všetko v poriadku. Viem že moja doktorka mi hned povedala že ak by som mala výtok hnedej alebo ružovkastej farby alebo niake krvácanie aby som sa hned ohlásila.
u doktora som minuly tyzden, povedal, ze je vsetko v uplnom poriadku ale pre istotu mi dal Duphaston, takže ho užívam. Vo stvrtok máme ist znova na sono kde by uz malo byt pocut srdiecko, tak stale dufam, ze vsetko bude ok.
Dakujem Vam dievcata za vsetky odpovede.
@jarka197 ahoj! Pozerám, že sme rovnaký tt 🙂 Mám presne ten istý problém. Výtok mám od 5tt. V 6tt sa zmenil na krv. Týždeň som ležala v nemocnici, potom ma s výtokom pustili domov pretože všetky vyšetrenia som mala OK. Srdiečko bije 🙂 Beriem duphaston a ascorutin, ale výtok neprestáva :( Som z toho trošku nervózna... ale si hovorím, že pokiaľ bije srdiečko tak je všetko ok 🙂 Koľko tehuliek malo výtok aj celý 1.trimester a majú zdravé bábätka 🙂 Tak nám obom držím palce 🙂 a daj vedieť, ako pokračuješ 🙂
ahoj dievčatá ja som 6tt6 a tiež mám hnedastý výtok, som z toho hotová lekárka mi povedala že ona tam žiaden výtok pri sone nevidí a srdiečko bije. v piatok idem znova tak dúfam že to bude vporiadku. som nervozna a už si kadečo namýšlam.....................už nech je piatok
@lennykai ahoj ja som mala v 10 tyzdni tiez vytok najskor som krvacala tak som sla do nemocnice no nic nenasli a srdiecko bylo a potom som mala hnedasty vytok a ked som sla na kontrolu tak srdiecko uz nebylo minuly stvrtok som bola na kyret tiez som sa bala...ale to este neznamena zle kolko bab krvacali mali vytoky a narodilo sa im zdrave dietatko...chcem ti len ze na nic zle nemysli musis myslienky nasmerovat inam
baby dnes v noci ma chtila triaška a potila som sa akoby som bola chorá pritom nič mi nieje, zajtra konečne idem k lekárovi, už som z toho hotová dúfam že to bude v poriadku. držte palce
ahojte, mne v pondelok predpisal Duphaston kvoli hnedemu vytoku, vcera som nemala uz takmer ziadny, a dnes opat taky isty ako v pondelok. Bojim sa ze su to znamky potratu.

@aknel232 vraj az tretina zien mava niekedy pocas tehu krvave spinenie, vobec by som sa s tym netrapila, je to skutocne pomerne bezne. ak to spomenies lekarovi, zrejme ti pre istotu predpise duphaston.