icon

Kde sa nachádza plod na ultrazvuku v 6. týždni?

andiaska2
26. jan 2016

Ahojte od gyndy som dostala ultr. bez toho aby mi vysvetlila co je co! Prosím poraďte mi kde sa plod nachádza!

Kde sa nachádza plod na ultrazvuku v 6. týždni?
dominikav123
26. jan 2016

preco si sa jej to neopytala ?

miadi
Autor odpoveď zmazal
matilda72
26. jan 2016

podľa mna je to tá čierna machuľka v strede, pretože v 6 tt by mal byť iba gestačný vak ale neviem to presne, to ti povie len dr. 😀

bubbble
26. jan 2016

plod este nevidno, minimalne na tejto fotke - toto cierne je zltkovy vacok, nabuduce bude v nom 🙂

sardinka335
Odpoveď bola odstránená
vydrnik
26. jan 2016

Neberte totak ze sa robim chytru ale ked mipri malom potvrdili tehu bola som 4_5 tt,lekar na ultrazvuku videl malu bodku a aj mi to potom ukazal,

slavka1541
26. jan 2016

Ja som bola tiež v 6tt na ultrazvuku a bolo vidieť presne toto čo tebe-čiže iba gestačný vak. 🙂 Povedal, že nabudúce keď prídem v ňom bude plod,lebo že ešte je to vraj skoro. Teraz mam isť v 10tt tak ho konečne uvidím 🙂

seahorse27
27. jan 2016

To tmave, co zakruzkovala bubbble, je gastacny vak a embryo (zatial sa to nevola plod) by mohla byt ta mala biela gulicka uplne vpravo toho vaku.

lilianna1988
27. jan 2016

ahoj, prosim ta v kolkatom tt si?ja som bola minuly tyzden(5tt),doktorka tam videla nieco ale tehu mi este nemohla potvrdit,kedze to bolo este moc skoro :/

nika_kika
31. jan 2016

Ahoj ja som bola v cca 4tt a mala som len ten vacok dr. mi povedal ze plod by malo vidiet okolo 7tt

tina2213
12. feb 2020

@lilianna1988 ahoj je to už dávnejšie ale chcem sa ta spýtať že či v tom 5tt nebolo vidieť vôbec nič alebo len gestacny vak.. Mam ten istý problém. Kedy si opäť šla na usg a už bolo niečo vidieť? A ako to nakoniec dopadlo? Ďakujem 😊

lilianna1988
12. feb 2020

@tina2213 ahoj,isla som v 7 ci a uz potvrdila tehu ale ked som isla opat v 11tt plod nezil😣mala som missed abortion,plod zodpovedal velkostne na 7tt....tede mesiac som mala v sebe mrtvy plod,resp.sa zmensil na taku velkost...