Kde sa nachádza plod na ultrazvuku v 6. týždni?
podľa mna je to tá čierna machuľka v strede, pretože v 6 tt by mal byť iba gestačný vak ale neviem to presne, to ti povie len dr. 😀
Neberte totak ze sa robim chytru ale ked mipri malom potvrdili tehu bola som 4_5 tt,lekar na ultrazvuku videl malu bodku a aj mi to potom ukazal,
Ja som bola tiež v 6tt na ultrazvuku a bolo vidieť presne toto čo tebe-čiže iba gestačný vak. 🙂 Povedal, že nabudúce keď prídem v ňom bude plod,lebo že ešte je to vraj skoro. Teraz mam isť v 10tt tak ho konečne uvidím 🙂
To tmave, co zakruzkovala bubbble, je gastacny vak a embryo (zatial sa to nevola plod) by mohla byt ta mala biela gulicka uplne vpravo toho vaku.
ahoj, prosim ta v kolkatom tt si?ja som bola minuly tyzden(5tt),doktorka tam videla nieco ale tehu mi este nemohla potvrdit,kedze to bolo este moc skoro :/
Ahoj ja som bola v cca 4tt a mala som len ten vacok dr. mi povedal ze plod by malo vidiet okolo 7tt
@lilianna1988 ahoj je to už dávnejšie ale chcem sa ta spýtať že či v tom 5tt nebolo vidieť vôbec nič alebo len gestacny vak.. Mam ten istý problém. Kedy si opäť šla na usg a už bolo niečo vidieť? A ako to nakoniec dopadlo? Ďakujem 😊
@tina2213 ahoj,isla som v 7 ci a uz potvrdila tehu ale ked som isla opat v 11tt plod nezil😣mala som missed abortion,plod zodpovedal velkostne na 7tt....tede mesiac som mala v sebe mrtvy plod,resp.sa zmensil na taku velkost...

preco si sa jej to neopytala ?