Kedy doktor prvýkrát uvidí gestačný vak?
Zdravim Vas, kedy u vas videl doktor prvykrat gestacny vak?Som 4+3 tyzden a doktor videl len vysoku sliznicu, zobral mi krv na hcg, lebo ma obavy o mimomaternicove tehotenstvo...
Digital test mi 4+0 ukazal 2-3 tyzden ...
Prosim o Vas skusenosti kedy vam doktor prvykrat videl gestacny vak podla odsledovanej ovulacie....dakujem krasne
4. tyzden, ved to si ledva najdes pozitivny test. To naozaj vobec nic nemusi byt vidiet. Predpokladam, ze si si nieco o tom studovala na googli... Musis pockat, isla si skoro.
@colsami ano len doktor ma vystrasil a dost
Tak co ma robit, ked uz si tam isla tak skoro. Ked nic nevidiet, musi vsetky mozne alternativy riesit aby nic nezanedbal. To ale neznamena ze sa tu mas stresovat proti sedliackemu rozumu. Na USG sa fakt nechodi hned po pozitivnom teste. Navyse vzdy moze byt par dni posunuta ovulacia. Proste... Musis cakat.
Ja som mala pozitívny test keď som bola podľa tehu kalkulačky 4tt+4 a na druhý deň som bola u gyn a už bolo vidno gestačný vak
Ďalšiu kontrolu som mala v 9tt kde už bolo aj ❤️ a dal mi tehu knižku 🍀
Prečo si išla tak skoro?
Ja som bola na pohotovosti v 5tt a len sa potvrdilo tehu ale co bolo vidno nepamätám ale.spinila som takze preto som isla kedze týždeň dva som uz mala pozit. Test
4+2 nevidel nič iba zväčšenú sliznicu- podľa HCG nastavil ďalšiu liečbu v 6+0 už aj srdiecko
To je veľmi skoro,na usg fakt nemohlo byť nič vidno. Ja som bola v 5+0pri synovi kvôli tomu,že doktorka chcela,aby som prišla hneď po pozitívnom teste, kvôli predošlému MA,a bolo fakt vidno "niečo"neztretelne,ani nevedela sa vyjadriť. Len podľa krvi potom potvrdila tehotenstvo a v 7+1 už bolo aj viditeľné srdiečko
Tak co ma robit, ked uz si tam isla tak skoro. Ked nic nevidiet, musi vsetky mozne alternativy riesit aby nic nezanedbal. To ale neznamena ze sa tu mas stresovat proti sedliackemu rozumu. Na USG sa fakt nechodi hned po pozitivnom teste. Navyse vzdy moze byt par dni posunuta ovulacia. Proste... Musis cakat.
@colsami on mi dal skory termin taky, lebo stimulacia bola hormonmi a vraj byva sanca mimomaternicoveho tak ti chce vylucit
Ja som mala pozitívny test keď som bola podľa tehu kalkulačky 4tt+4 a na druhý deň som bola u gyn a už bolo vidno gestačný vak
Ďalšiu kontrolu som mala v 9tt kde už bolo aj ❤️ a dal mi tehu knižku 🍀
@ajko2011 tak to pre mna velmi pizitivne nie je vsakze
4+2 nevidel nič iba zväčšenú sliznicu- podľa HCG nastavil ďalšiu liečbu v 6+0 už aj srdiecko
@naty_123 a pamatate si hcg vtedy? takze nic nie je stratene??
okolo 5tt+4 dni bolo vidno vak ptm aj bodku vo vaku cca za 1,5 tyzdna
239
Ženy po IVF chodia cca v tom 4tt na krv a sono, mne bolo vždy už vidno aj "ďobku" - ale tie centrá majú sona asi na inej úrovni ako bežný gynekológ. Choď o dva týždne a uvidíte 🤞
Takze cca pre 4+3 vyslo hcg 400, co je vraj v norme cize gestacny vak bude vidno az ked bude hcg 1000..fu mi odlahlo riadne
♥ jupi ! držím palce nech to vyjde..kedy máte kontrolu?
♥ jupi ! držím palce nech to vyjde..kedy máte kontrolu?
@naty_123 dakujem, o tyzden to by mohlo aj srdce bit ci skoro?
Nám bilo 6+0
Autorka: ono veľa záleží aj od toho aké sono má daný doktor
Ja som napr bola na kontrole v nemocnici a to už aj ja totálny lajk som videla že nemá tak kvalitne sono ako moja dr v ambulancii. Bolo to na začiatku tehotenstva a zatiaľ čo moja dr mi už naznačila že vidí srdiečko tak v nemocnici vraveli že nevidia (a to som bola vtedy nejaký 5tt)
Mne 4+5 ale aj hcg som mala 2300 aj dáke drobné
Je to individuálne, mne v 5+3tt bolo vidno už aj ❤️ koli potratom a potrebným liekom som šla tak skoro. ale v 4tt sa môže doktor riadiť jedine výškov hcg hladiny v krvi lebo to je na sono ozaj skoro ešte
4+5 bolo vidno už malý gestacny vak

4. tyzden, ved to si ledva najdes pozitivny test. To naozaj vobec nic nemusi byt vidiet. Predpokladam, ze si si nieco o tom studovala na googli... Musis pockat, isla si skoro.