Kedy ísť na prvé sono počas tehotenstva?
Ahojte, čakám druhe bábätko. Momentálne som 5+0 podľa menštruácie. Chcela by som ísť k doktorovi v budúci týždeň, keď mam voľno v práci a to budem 6+1tt. Bude myalite vidiet uz aj akciu srdiečka?
Pri prvom tehotenstve som mala cystu cca nejak v tomto týždni, rychlo rástla a museli ma v 8tt operovať. Tak mam strach a chcem sa ist dat skontrolovať čo najskôr ale zas nie úplne tak skoro aby nebolo niečo vidieť. A zas ani neskoro aby som niečo nezanedbala a keby náhodou sa mi zas tvorí cysta, nech o tom viem.
Co myslite, bude to ôk ist v 6+1?
Veď zavolaj do ambulancie a sestrička tá objedna
@pribinak nikdy som sa neobjednavala, vždy som prišla a isla do poradia v čakárni 😀 dokonca pri prvom som nedostala ani nikdy žiadny presný termín, doktor povedal nech prídem po 4 týždňoch a vždy som cca tak nejak chodila ku koncu mesiaca.
Ja som bola teraz skoro, lebo som potrebovala zmenit lieky na tlak, ak som tehotna. Bola som este len 4+2, pred Vianocami, videl len bodku na sone a hcg bolo cez 1000, a ze mam prist v polke januara, co bude ukonceny 8tt., ze skor to nema zmysel, ak ma nieco vidiet.
Tak problemy mat nemusis teraz, ale ak si nie si ista, radsej chod, ved v najhorsom Ti povie, ze to vyzera ok a mas prist zase co ja viem o 2 tyzdne.
v car nas bezne na ozvu srdiecka objednavaju v 6+3 cca, ale moze aj nemusi este vidiet

Veď zavolaj do ambulancie a sestrička tá objedna