Kedy je akcia srdiečka, konkrétne od oplodnenia?
Ahojte. Pomôžete mi prosím vysomáriť sa z toho? Som prvorodička a absolútne neviem kedy ísť na prvú kontrolu, aby bolo aj srdiečko... Vzhľadom na to, že všade sa rozoberajú týždne od ms, tak mi to moc nepomáha... Nakoľko ovuláciu som mala na 21 dc ... Viete mi teda povedať, koľko týždňov od oplodnenia má význam ísť k doktorke? Teraz som 15 dpo...
Niekde som čítala, že srdce začína biť v rozmedzí cca 21 - 28 dpo... Tak či to je pravda. Predom vĎaka za odpovede 🙂
Ja som sa na toto pýtala sestričky a ona mi odporučila prísť v 8. týždni. Ak si teraz 15 DPO, znamená to, že si na začiatku 5. týždňa (4tt + 1). 8. týždeň začneš v utorok 26. 11. (7tt + 0) - srdiečko začne biť skôr, ale na sone ho ešte nemusí byť vidno. Ak má tvoj lekár kvalitné sono, možno uvidí aj o týždeň skôr, ale nemáš istotu.
Zavolaj gynekologovi, povedz, ze si tehotna, kedy si mala ovulaciu a on ta uz objedna.
Drzim palce 👍
7.-8. týždeň som šla.
Ahoj,moja skúsenosť je,že 3 a pol týždňa po ovulacii bolo vidieť akciu srdiečka. Tzn.v 6.týždni tehotenstva.
Ale ak nemáš problémy,stačí ísť k lekárovi neskôr. Zavolaj,povedz,že si tehotná a objednaju ťa podľa dátumu poslednej ms. Držím palce 🍀
Super, dakujem vam .. tak spravim tak, ze pojdem cca 4,5 tyzdna od oplodnenia 🙂
vsetko ti zodpovie lekar alebo sestra do tel, ze kedy mas prist na kontrolu 🙂
Už v 6tt je vydiet akcia stlrdca počuť je od 8tt keďže do vtedy je malé

ked zavolas Dr., sam ti urci termin prehliadky podla datumu poslednej MS 😉