icon

Kedy je bábätko napojené na krvný obeh?

derna
17. júl 2025

Ahojte som 10 TT prosím Vás, kedy je babo už napojene na krvný obeh?

doriiis
17. júl 2025

Približne od 6 tt

derna
autor
17. júl 2025
@doriiis

Približne od 6 tt

@doriiis aha ďakujem, a na embryo? Ja som toto už uplne pri malej zabudla, a nechce sa mi tie lastre na nete čítať

anonym_5cd7bf
17. júl 2025
@derna

@doriiis aha ďakujem, a na embryo? Ja som toto už uplne pri malej zabudla, a nechce sa mi tie lastre na nete čítať

@derna čo myslíš tým “na embryo”? Embryo je počiatočné štádium plodu, dieťa/babatko je to po narodení.

anjelicek26
17. júl 2025

Okolo 8.tyzdna ciastocne a v 12.tyzdni komplet... kedze nikto nevie presne kedy sa embryo uhniezdilo,, tak davat pozor radsej vzdy hned.

anavixy
17. júl 2025

Naco to potrebujes vediet (myslim uz teraz, ked je to jedno)? V 10tt je uz plne zavisle na tebe. Nenapojene je cca prvych 5 tyzdnov, teda od 6.tt uz prijima ziviny (a skodliviny) od matky. A na embryo akoze co? Embryo = buduce dieta.

januska12323
17. júl 2025
@derna

@derna načo to potrebuješ vedieť? Keď vieš, že si tehotná máš sa tak aj správať a ak si sa nesprávala už je to jedno.

derna
autor
17. júl 2025
@januska12323

@derna načo to potrebuješ vedieť? Keď vieš, že si tehotná máš sa tak aj správať a ak si sa nesprávala už je to jedno.

@januska12323 lebo som na modrom koníku, a chcem sa opýtať? Či zas treba sa pohoršovat lebo niekto sa niečo opýta ? Správam sa tak ako mam, lieky mam. Pýtala som sa, však kvôli strave.

babushkaem
17. júl 2025
@derna

@januska12323 lebo som na modrom koníku, a chcem sa opýtať? Či zas treba sa pohoršovat lebo niekto sa niečo opýta ? Správam sa tak ako mam, lieky mam. Pýtala som sa, však kvôli strave.

@derna tak ako pise anjelicek, ked zanikne zltkovy vak, co je okolo 12 tt, vtedy je komplet

derna
autor
17. júl 2025
@babushkaem

@derna tak ako pise anjelicek, ked zanikne zltkovy vak, co je okolo 12 tt, vtedy je komplet

@babushkaem ďakujem

sisa183
17. júl 2025
@januska12323

@januska12323 napriklad ja som bola na operacii v tom case a netusila som ze som tehotna. Plus som brala opiaty od bolesti. Preco by mala akoze nieco robit ??? Niektore ste tu pekne hnusoby teda.

derna
autor
17. júl 2025
@sisa183

@januska12323 napriklad ja som bola na operacii v tom case a netusila som ze som tehotna. Plus som brala opiaty od bolesti. Preco by mala akoze nieco robit ??? Niektore ste tu pekne hnusoby teda.

@sisa183 sú a riadne až mi je hnusne za ne 🤦‍♀️