icon

Kedy je vidieť srdiečko bábätka na ultrazvuku?

barborachmelova
13. nov 2025

Ahojte dievčatá!

Dnes som bola u gynekológa – som v 7tt + 6 dní. Doktor povedal, že mám krásne pravidelný plodový aj žĺtkový vačok, ale zatiaľ sme ešte nevideli srdiečko. Na kontrolu idem o 6 dní.
Trochu sa bojím, ale verím, že sa bábätko len potrebuje ešte trošku „naštartovať“.
Mali ste to niektorá podobne? Kedy ste prvýkrát videli srdiečko? ❤️

simca115
13. nov 2025

@barborachmelova 7+4 ale môže byt že si mala posunutú ovuláciu napríklad 🙂 o tých 6 dni by to už malo byt vidieť držím palce

barborachmelova
autor
13. nov 2025
@simca115

@barborachmelova 7+4 ale môže byt že si mala posunutú ovuláciu napríklad 🙂 o tých 6 dni by to už malo byt vidieť držím palce

@simca115 dakujem krasne 🙂 mohlo by to byt aj tym, ze som otehotnela posledny den v ovulacii? vtedy sme mali pohlavny styk a v ten mesiac to bolo jedine.

simca115
13. nov 2025
@barborachmelova

@simca115 dakujem krasne 🙂 mohlo by to byt aj tym, ze som otehotnela posledny den v ovulacii? vtedy sme mali pohlavny styk a v ten mesiac to bolo jedine.

@barborachmelova môže byt nikdy sa to nedá určiť presne kedy žena otehotnie 🙂

domka222
13. nov 2025

Pokiaľ ti presne sedia dni že si teraz v tom týždni,tak akcia by už mala byť. 4 tehotenstvá už bolo vždy v takom týždni vidieť .

barborachmelova
autor
13. nov 2025
@domka222

Pokiaľ ti presne sedia dni že si teraz v tom týždni,tak akcia by už mala byť. 4 tehotenstvá už bolo vždy v takom týždni vidieť .

@domka222 7tt aj 6 dni mam len podla aplikacie, vyslovene lekar mi to nepotvrdil 🙂 na prvej kontrole som bola presne pred dvomi tyzdnami, ked som bola 5tt aj 6 dni, no lekar mi hovoril o piatom tyzdni. viem ze kazdy den je obrovska zmena, tak pevne verim, avsak ano, srdiecko by uz malo byt vidiet. kazda sme ale ina a citam, pocuvam rozne pribehy, tak verim v stastne konce.

zuzu1994
13. nov 2025

@barborachmelova ahoj mohla si mať posunutú ovuláciu 🙂ja pri obidvoch deťoch som mala už v 6tt akciu 🩷ale tam sa dejú zmeny každý deň

barborachmelova
autor
13. nov 2025
@zuzu1994

@barborachmelova ahoj mohla si mať posunutú ovuláciu 🙂ja pri obidvoch deťoch som mala už v 6tt akciu 🩷ale tam sa dejú zmeny každý deň

@zuzu1994 jasne, vsetko je mozne 🙂 len ma lekar dost zneistil - hovoril o krvacani, pripadnom termine v nemocnici, o tom ze to nemusi byt dobre, no zaroven ma chcel uistit tym, ze sa to uz stalo, aj jemu osobne.

zuzu1994
13. nov 2025
@barborachmelova

@zuzu1994 jasne, vsetko je mozne 🙂 len ma lekar dost zneistil - hovoril o krvacani, pripadnom termine v nemocnici, o tom ze to nemusi byt dobre, no zaroven ma chcel uistit tym, ze sa to uz stalo, aj jemu osobne.

@barborachmelova mne sa to stalo 2x že prestalo biť 🩷ale vždy už tam bolo pred tým. Dúfam že Vám to dobre dopadne.

michaela329
13. nov 2025

5+4 bilo -bola som po IVF, takže sme vedeli presne dátumy. Ale ak to máš posunuté, ešte sa môže ukázať.

anonym_4aade9
13. nov 2025

Drzim palce❤️. U mna to bohuzial nedopadlo dobre. Bola som 7+6 a srdiecko sa neobjavilo.

barborachmelova
autor
13. nov 2025
@anonym_4aade9

Drzim palce❤️. U mna to bohuzial nedopadlo dobre. Bola som 7+6 a srdiecko sa neobjavilo.

@anonym_4aade9 to ma velmi mrzi 😥 avsak velmi pekne dakujem! isto to zvladneme..

alex93
14. nov 2025
@anonym_4aade9

@anonym_4aade9 a čakáte ešte na ďalšiu kontrolu?

alex93
14. nov 2025

Ja som bola pred 10timi dňami na prvej kontrole podľa ms by som mala byt v 7tt a tiež nebolo vidieť srdiečko veľmi sa bojím tiež, dala mi kontrolu o 2 týždne takze ešte to musím nejak vydržať do utorka lebo sa idem už zblázniť, že neviem na čom som verím, že v oboch prípadoch to bude len pozitívne

anonym_b2df16
14. nov 2025

6+3 som mala srdiecko. Pri dalsom som mala kontrolu 6+5 a tiez uz bolo srdiecko.

barborachmelova
autor
14. nov 2025
@alex93

Ja som bola pred 10timi dňami na prvej kontrole podľa ms by som mala byt v 7tt a tiež nebolo vidieť srdiečko veľmi sa bojím tiež, dala mi kontrolu o 2 týždne takze ešte to musím nejak vydržať do utorka lebo sa idem už zblázniť, že neviem na čom som verím, že v oboch prípadoch to bude len pozitívne

@alex93 drzim palce! urcite sa potom pochvalte ako krasne bilo 🤍🙏🏼

barborachmelova
autor
18. nov 2025
@alex93

@alex93 zdravim 🙂 ako sa vam postastilo? u mna to zial nedopadlo dobre 😥

alex93
18. nov 2025
@barborachmelova

@alex93 zdravim 🙂 ako sa vam postastilo? u mna to zial nedopadlo dobre 😥

@barborachmelova och to mi je veľmi ľúto 😢 cela roztrasena som išla ku dr a našťastie srdiečko bije som v 7 týždni preto ešte pred 2omi týždňami nebilo lebo to mám nejak posunuté, je mi to naozaj ľúto tiež som si tým prešla v 13tt, posielam veľa síl