Kedy počuť srdiečko v tehotenstve?
Ahojte chcem sa spýtať som v 5 tt.. A zatiaľ nemam žiadne take vyrazne priznaky iba ráno ma raz napne a tvrdsie prsia gynekológ ma objednal až 20teho na kontrolu.... Chcem sa spýtať či v 6 týždni už bude vidieť počuť srdiečko či je to ešte skoro
Mam trosku strach že tam nebude ani embryo neviem ako som k tomu prišla to by tam už malo byť že
Mam trosku strach že tam nebude ani embryo neviem ako som k tomu prišla to by tam už malo byť že
@dena424 aj ja idem zajtra, tak daj vedieť ako to dopadlo.. som okolo 6-7 tt neviem presne
@dena424 aj ja idem zajtra, tak daj vedieť ako to dopadlo.. som okolo 6-7 tt neviem presne
@anonym2026333 bolo počuť srdiečko a videla som aj embryo teraz ma objednali o mesiac na tehotenske vyšetrenia
@anonym2026333 bolo počuť srdiečko a videla som aj embryo teraz ma objednali o mesiac na tehotenske vyšetrenia
@dena424 super a vravel ti aj aký si presne tyzden?
@patriciaa_ 6+3
@dena424 ja som podľa poslednej ms 6+3 dr dnes na sone nič nevidel.. ale test mám poobede opäť pozitívny.. vzal mi krv na hcg zajtra ráno mám zavolať .. je tam podozrenie na mimomaternicové tehotenstvo 😥
@dena424 ja som podľa poslednej ms 6+3 dr dnes na sone nič nevidel.. ale test mám poobede opäť pozitívny.. vzal mi krv na hcg zajtra ráno mám zavolať .. je tam podozrenie na mimomaternicové tehotenstvo 😥
@anonym2026333 držím palce a testy ti normálne silneli čiarky?
@anonym2026333 možno je ešte skoro ja podľa menstruacie som mala byť 15teho v 7... 7+3 a bola som len v 6 je to aj podľa ovulacie môžno preto tam ešte nič nieje vidieť

@dena424 ako u koho, ja som mala 7tt+4