Kedy sa môžem objednať na prvú prehliadku v tehotenstve?
Ahojte.
Kedy ste sa objednávali u gynekologa ?
Menzes som mala 20.12.2021
Myslíte že už môžem sa dať objednať ? Ďakujem.
Áno spravila a áno mešká mi už 6dni
@mirka960 a Gratulujem ❤️
Ked mi vysiel pozitivny test som volala a sestricka mi podla toho dala termin. Ale pokial u tvojho sa neobjednava tak by som Isla v 8tt to je taky ideal, ze aj na sone bude nieco vidno
@mirka960 ja som mala 15 decembra posledný a objednavala som sa nedávno tak mi dali termín 7februara takze budem medzi 5-6tt…
@majulikmajka prepáč, ale podľa mňa je to skoro... Potom sa medituje, že prečo ešte nevidieť srdiečko a ci je všetko v poriadku... A presúva sa kontrola o týždeň a ten stres medzi tým....
Az.7-8tt, teraz by si tam sla zbytocne skoro. Mna pri prvom dr zavolal hned ako meskalo, nakolko som.menila dr a bolo treba preventovku
Pri druhom som sla az v 9tt a bolo.to.ok, uz vedel.lepsie skontrolovat a tak.
Mne keď meškala mrcha a robila som si test a vyšiel teda pozitívny volala som doktorke to som bola vtedy v 5 týždni , kázala mi prísť o dva týždne Lebo že by na sone aj tak nebolo nič vidno a zbytočne by som sa stresovala. Takze byt tebou idem okolo 7-8 týždňa 😊 drzim palce a gratulujem !!!😊😊
Mne keď vyšiel pozitívny test na druhý deň som išla dr .nebolo nič vidieť zobrala krv aby mi potvrdila tehotenstvo bola som úplne na začiatku potom som tam bola každý týždeň kde mi brali krv a sledovali má aby nebolo mimomaternicove a od samého začiatku pekne vidím ako sa moje babatinko vývoja v brušku 😍❤️Teraz sme 32tt❤️Takze kľudne sa objednaj al chces prvý trimester je predsa taký že je lepsie sledovať babatinko aby sa pekne uhniezdilo 🙂dokonca som brala aj tabletky od samého začiatku prvé tri mesiace aby sa udržalo babatinko …takze keď zavolás a objednas sa nič zato nedáš však ti povie čo a ako keď tak …
Ja som bola asi v 5-6tt lebo som potrebovala aj preventivku a menila som lekarku, ako bude vidno akurat tak zltkovy vak a take male cudo prilepene na tom 🙂 tak ak to Ti staci tak kludne chod, ale vo vacsine pripadov Ta neobjednaju tak skoro, skor ten 8-9tt, oni Ti to vypocitaju ked im zavolas a povies prvy den predchadzajucej menstruacie.
Ďakujem vám 🙂 v Pondelok zavolam a sa s ňou dohodnem. 🙂
@mirka960 ano mozes, ja sa planujem o tyzden, ms som mala 28.12..prva poradna je az v 12tt no isto by som sla okolo7tt... Ja som mala minule tehotenstvo podozrenie na mimomaternicove co nastastie nebolo no nebilo srdiecko v 10tt som bola na kyretazi keby idem k dr az v 11tt mohlo to dopadnut este horsie
@mirka960 zavolaj k svojmu gynekológovi a ona ti naplánuje poradňu podľa dátumu poslednej menštruácie. A gratulujem
moj dr to napr robil tak ze zavolala som sestricky a objednala ma vzdy za tie dva tyzdne od meskania ms tusim,,, oni vedia kedy aby to uz bolo vidno cosi ,,,,
@mirka960 ja som mala poslednú menštruáciu 21.12. V nedeľu mi vyšiel pozitívny test av pondelok som bola u Dr. Bolo už vidieť takú malú bodku 😁 o 3 týždne mam objednávku

@mirka960 a si tehotná? Robila si test? Mešká ms??
Ja som sa objednala v tušim 11tt a bolo pekne vidieť aj srdiečko