icon

Kedy ste boli u lekára na potvrdenie tehotenstva?

6. jún 2023

Dobrý deň. Dňa 30.4 mi vyšiel pozitivny digi test 2-3. Dnes je 6.6 .. už môžem ísť na potvrdenie ? Bude už všetko vidieť ? Neviem si vyrátať ani v ktorom tt som lebo nemám menzes, otehotnela som počas kojenia starsieho syna🤔

petrana88
•
6. jún 2023

Ahoj, mne vyšiel pozitívny test v deň meškania menštruácie 24.12. a 10.1. som išla k dr, kde už bolo vidieť aj akciu srdiečka.

jaskolka
•
6. jún 2023

Zavolaj, povedz im a objednajú ta. Myslím, že už bude možné niečo vidiet, ale záleží, ako tu dajú termín (možno nie hneď, ak nemáš problémy)

pribinak
•
6. jún 2023

Zavolaj do ambulancie, sestrička ti dá termin

romanka06
•
6. jún 2023

Mne doktorka povedala že keď budem mať pozitívny test tak 10-12 dní od meškania menzesu. Bola som 12ty deň a mala som len dutinku tak ma objednala o ďalšie dva týždne. Tie dva týždne boli hrozné pre mňa

nicoldjl
•
25. jún 2023

Ahoj mne vyšiel pozitívny tehotenský test týždeň pred menštruáciou a každý deň silnejsi bol ☺️to bolo apríl 5 a 13,apríla som mala dostať menzes a ku gynekologické som sa hlásila 9maja a hneď na druhý deň ma zobrala 😊 teraz mám 15tt

katka13katka
•
27. okt 2023

Ja som mala poslednu menstruaciu 27.7 k doktorke ma objednali 21.9. Uz bolo vsetko pekne vidiet🙂