Kedy ste cítili prvé pohyby bábätka?
🙂
ja v 19-20
pri prvom v 16.tt (mozno aj skor, ale nevedela som ich rozoznat), pri druhom uz v 14.tt (!!!). placentu mam na prednej stene (aj pri prvom som mala), takze pohyby som citila hlavne na bokoch.
a ked chcel niekto zvonka citit na ruke pohyby, tak to bolo az o dost neskor, a tiez hlavne na bokoch alebo az na zaludku 😀
ja čakam prvé a bublinky cítim už dlhšie ale posledné dva dni ma začalo kopať. Je to také divné zhupnutie v podbrušku. A viem že črevá to nie sú, tie sa ozývajú ináč
prve v 16tt a druhe este nekopka kedze je len zaciatok...:D 😉
prve v 20tt, druhe v 17tt ...ale bolo to len take "steklenie motylich kridel"! 😉
tak to bolo v 20 tt
Prvu v 17 tyzdni presne na hodine slovenciny 🙂 a druhu okolo 16 tyzdna.
Ja som teraz v 19.tt a mám pocit šteklenia, mrvenia, mravenčenia 🙂 Fakt ako keď sa hýbu črevá. Niekedy neviem či ma duje alebo sa hýbe mimi 😅
Ako prvorodička na prelome 18 a 19 tt 😉 a bol to normálny slabučký šťuchanec 🙂
Ahojte som v 16. tyzdni, prvorodicka a predchvilkou ma chvilku akoby pichalo v boku...ale nie take klasicke citila som to akosi inak (inak by som tomu nevenovala pozornost) a ked som krpca popocuvala cez angelsounds tak bol kusok nizsie od miesta kde ma pichalo. Myslite si, ze by to mohol byt krpec? Pride mi to dost skoro 🙂
Prve okolo 21 druhe asi 18 tt
Ja az 22tt 🙂

v priebehu 16 tt 🙂