Kedy ste prestali fajčiť, keď ste zistili, že ste tehotné?
Hned po pozitivnom teste
zistila som to v 5tt, vtedy som aj prestala
@marianka30 Hned ako som to zistila v 5tt.
Keď sme sa začali snažiť o bejby
Do 2 tyzdnov postupne
Zistila som 6 týždeň a odvtedy nefajčím maky ma 7m pri prvom som nefajčím 3 roky a spadla som do toho opäť no uvidíme po tom to ci budem ked prestanem dojcit
@lila332 ja som si dnes robila druhy test. Čiarky mám ešte veľmi slabučké už som sa tu pýtala aj na to či môžu čiarky cez test presvitať. MS mám dostať až o vyše týždňa takže mám pár dni po ovu. Cele sa mi to zdá neuveriteľné toľko sme sa snažili. Veľmi sa bojím či zvládnem to fajčenie. Ja fajčím dosť tak dúfam že do toho mesiaca to dám. 😊
Hneď!
@marianka30 ked mas par dni po ovulke, test ti este neukaze druhu ciarku. To budu kanaliky. Jedine, ze by si otehotnela mesiac predtym.
@luciannka83 čo sú kanaliky? Nerozumiem tomu. Netuším ako je to možné, ja od kedy mám MS, nemám pravidelne. Ťažko sa mi počítajú plodné dni. No niečo sa deje pretože ma boli v podbrusku, stále cikam a neskutočne ma bolia prsia. No ako hovorím mám týždeň do MS tak ešte nebudem zveličovat a uvidíme. Mám za sebou dva testy a na oboch je ciarka vidieť.
Nikdy som nefajcila, ale odpoved je snad hned, nie? Ci napustis do toho drobneho vyvijajuceho sa zivocicha kopu sraciek, kym si budes schopna konecne odopriet? Kriste pane... dospele zeny.
@zenazaba samozrejme vždy sa nájde niekto.mudry kto úplne vie o čom hovorí. Klasika 🤣 ked ste nikdy nefajcila vôbec neviete o čom to je. Prosím vyjadrujte sa k tomu čo ste sama zažila.
@marianka30 ako musi byt uz len clovek zavisly, ked vedome ohrozi svojho potomka?🤔... lebo ta nepotlacitelna chuuut.. tak si pri kazdej cigarete povedzte "Toto je pre teba zlaticko" a pohladte si brucho.... Mamina bola tuhy fajciar. Zvykla stiahnut skatulku denne. Stale som do nej hucala, ze dostane rakovinu pluc alebo porazku,vzdy to ofrflala. Az kym jedneho dna tu porazku nedostala. Potom ju uz ani len nenapadlo na cigaretu pomysliet.
Práve v tom prvom trimestri je to kľúčové, keď sa to dieťa programuje. Potom ho už len pridusujes
Hneď
@bluka2 to mi je jasné. Budem rada ak sa mi to podarí hneď samozrejme. No chcela som vedieť ktorá ste to ako mala. Či sa niektorej stalo ze by jej to chutilo aj počas...
Ja som fajcila skoro krabicku denne. Keď som zbadala dve čiarky hodila som plnu krabicku do koša a bolo. A to som prestavala fajčiť 10x a neúspešne. Som rada ze sa mi to podarilo🙂 🙂
@marianka30 určite tu nájdeš aj také aj také, ale ty prestaň 😉 fakt nech je to aj najťažšia vec na svete, oplatí sa ti to z dlhodobého hľadiska...držím palce
@marianka30 určite áno ja som bola taky fajciar skoro 2 krabičky za den a zvládla som to neboj nič to zvládneš k vôli vam malinkemu ani nebudeš vedieť ako prajem silnú vôľu
@marianka30 nie, toto su normalne ciarke. Pravdepodobne si tehotna😊
@luciannka83 myslíš? Už aby bolo po sviatkoch a idem gynde... Neviem sa dočkať 😊 ďakujem za rady.
@zaneta222 ďakujem ste super. Ani som si nemyslela že táto stránka je taká fajn 😊 pomohli ste mi
@marianka30 tak vam moc držím palce aby ste to zvládla a tešila sa na bábätko 🥰
@marianka30 prestala som hneď po pozitívnom teste, pri oboch tehotenstvach, nedokázala som si zapáliť keď som vedela že mám v sebe drobčeka, a prvý trimester je zásadný pre vývoj...
Ked som zistila ze som tehotná tak som si asi 3-4 cigy dala ale s niekolkodnovym odstupom a odvtedy už 5 rokov nič.teraz mám 2 deti a cigarety mi smrdia

@marianka30 ja si musím priznať ze snažila som sa Oto od začiatku... Ale musela som znižovať počet do mesiaca som si odvikla celkom. 😊