icon

Kedy ste začali cítiť prvé nevoľnosti?

babulkovo
4. feb 2014

Ahojte, chcem sa opýtať, za ako dlho od "oplodnenia" k vám dorazila tehotenská nevoľnosť?

Strana
z2
lu2112
19. feb 2014

2tt - 22tt Preto som velmi rychlo zistila ze som tehu a bolo mi strasne zle 😝

lenkadenisa
20. feb 2014

ja vôbec nič ešte.
moja mama mi povedala, že jej nebolo ani raz zle za obidve tehotenstvá, tak snáď som po nej 😀

milota164
24. mar 2014

skus vyskusat zuvacie pastilky Rennie , pomahaju pri nafukovani aj paleni zahy, mozu sa v tehotenstve aj pri kojeni

nipastelka
29. mar 2014

ahojte babeny, musim sa s niekym o to podelit 🙂 s manzelikom sa snazilkujeme od novembra. minuly mesiac som bola u gynekologa a zistil ze mam nejaku bakteriu - streptokok a nasadil mi antibiotika a vyplachy. antibiotika som brala osem dni a vyplachy som si urobila len dva . uz sest dni mi meskaju kramy, tak som si dnes urobila test, vlastne dva 🙂 a oba boli pozitivne. robila som ich len teraz pred hodkou. zajra rano urobim dalsi. ale kedze som sa tych testov uz narobila, asi aj dvadsat od vtedy ako sa snazime, tieto ciarky boli nadherne 🙂
myslite si ze by mohli tie antibiotika nejako ublizit tomu plodu?? uz ich neberiem asi tyzden.

nelinkabublinka
31. mar 2014

Ahoj no ja som brala atb tiez v prvych dnoch tehotenstva, este som aj na rtg bola a lekar mi tvrdil,ze to nevadi.. mala som augmentin 1000... vraj ze aj mozno preto sa nam to podarilo.. tak neviem.. ono to vraj funguje nejako tak, ze ked by sa daco poskodilo na embriu, tak prirodzene zanikne... alebo sa v tych zaciatkoch dokaze "opravit"... to som len dakde citala, ked som sa vyplasila ja kvoli tomu rtg.. ked som zistila, ze som tehotna... stale vsak dufam, ze to bude ok.. ani mne nie je vsetko jedno.. este sme len na zaciatku...

matazo
27. apr 2014

asi týždeň po vynechaní MS, cca 5týždeň, trvalo to len mesiac, našťastie 🙂

Strana
z2