Kedy vás gynekologička objednala na prvé tehu vyšetrenie?
Ako rýchlo po pozit tehotenskom teste ste išli na prvé vyšetrenie? Ja som mala pozit test minulý týždeň a objednala ma až na 22.8. Písala som jej že od 5.8. do 21.8. som mimo mesta, ale myslela som, že má zoberie tento alebo budúci týždeň...
Od 6tt do 10tt sa ma zena dostaviť na prvé vyšetrenie
Pokiaľ predtým neboli/niesu žiadne komplikácie, nie je dôvod chodiť na prvé vyšetrenie, často niektoré idú hneď po teste a potom sú v strese, že gyn vidí ešte len vysokú sliznicu alebo prázdny gestacny vak. Takze je to úplne v poriadku.
Po pozitivnom teste som volala sestricke a ta ma objednala cca o tyzden. Na ultrazvuku uz bolo vidiet bit srdiecko, bola som v 8tyzdni a rovno som dostala aj tehotensku knizku. Kamosku jej doktor objednal az na 12tyzden. Kazdy to ma inak
Mňa na začiatku 9.tt
prve v 6tt (to som ale zmenila akurat gynekologa a isla k nemu prvy krat), druhe v 10tt
Mňa objednal môj gynekológ, keď som bola 8+6. Asi záleží v koľkátom týždni aktuálne si. Tiež som si myslela, že ma objedná čím skôr, no nakoniec som rada, že to bolo takto. Každý plod sa vyvíja individuálne a v skoršom týždni aj v dôsledku posunutej ovulácie môže byť posun. Takže za mňa je to takto lepšie, nebudeš sa aspoň príliš stresovať a hlavne, ak nemáš nijaké komplikácie☺️
Dakujem za odpovede 🙂
no neuveríš no ja som už podľa všetkého v 7tt , volala som jej 2.8 že chcem sa objednať no chcela ma objednať až v septembri keďže môj dr.ma plno a keby idem k doktorke tak až 30ho 👍
mi povedala ze šak tehotná budem aj o mesiac 🙈
a potom že ak sa mi niečo nebude zdať, mám volať že ma vezmú ako akutny tak som volala a ta .... ma poslala k obvodnemu aby vylúčil iný dôvod alebo na pohotovost...tak som šla k obvodnemu a on kukal na mna či môjmu gyn šibe na hlavu a prečo má nevysetril... alebo že mám prísť ale budem musieť čakať keďže každých 15min.maju pacientky... choré tak aspoň že to máš skôr ☝️ale keďže ja si nemôžem dovoliť tam čakať celé dopoludnie tak to neprišlo reálne

@em4life v 8tt