Kedy vás gynekologička objednala na prvé tehu vyšetrenie?
Ako rýchlo po pozit tehotenskom teste ste išli na prvé vyšetrenie? Ja som mala pozit test minulý týždeň a objednala ma až na 22.8. Písala som jej že od 5.8. do 21.8. som mimo mesta, ale myslela som, že má zoberie tento alebo budúci týždeň...
Pokiaľ predtým neboli/niesu žiadne komplikácie, nie je dôvod chodiť na prvé vyšetrenie, často niektoré idú hneď po teste a potom sú v strese, že gyn vidí ešte len vysokú sliznicu alebo prázdny gestacny vak. Takze je to úplne v poriadku.
Po pozitivnom teste som volala sestricke a ta ma objednala cca o tyzden. Na ultrazvuku uz bolo vidiet bit srdiecko, bola som v 8tyzdni a rovno som dostala aj tehotensku knizku. Kamosku jej doktor objednal az na 12tyzden. Kazdy to ma inak
prve v 6tt (to som ale zmenila akurat gynekologa a isla k nemu prvy krat), druhe v 10tt
Mňa objednal môj gynekológ, keď som bola 8+6. Asi záleží v koľkátom týždni aktuálne si. Tiež som si myslela, že ma objedná čím skôr, no nakoniec som rada, že to bolo takto. Každý plod sa vyvíja individuálne a v skoršom týždni aj v dôsledku posunutej ovulácie môže byť posun. Takže za mňa je to takto lepšie, nebudeš sa aspoň príliš stresovať a hlavne, ak nemáš nijaké komplikácie☺️
no neuveríš no ja som už podľa všetkého v 7tt , volala som jej 2.8 že chcem sa objednať no chcela ma objednať až v septembri keďže môj dr.ma plno a keby idem k doktorke tak až 30ho 👍
mi povedala ze šak tehotná budem aj o mesiac 🙈
a potom že ak sa mi niečo nebude zdať, mám volať že ma vezmú ako akutny tak som volala a ta .... ma poslala k obvodnemu aby vylúčil iný dôvod alebo na pohotovost...tak som šla k obvodnemu a on kukal na mna či môjmu gyn šibe na hlavu a prečo má nevysetril... alebo že mám prísť ale budem musieť čakať keďže každých 15min.maju pacientky... choré tak aspoň že to máš skôr ☝️ale keďže ja si nemôžem dovoliť tam čakať celé dopoludnie tak to neprišlo reálne

@em4life v 8tt