Kedy začínajú tehotenské nevoľnosti?
Som aktualne 4tt+3 a zatial nic 😁iba bolia prsia… 😊
Je to individualne. 2 tehotenstva a ziadne nevolnosti u mna. Ale napr. kolegyna snad pregrcala aj za desiatich.
Hocikedy, ale aj vobec. Pri prvom nic a pri druhom mi zacali tak, ako si teraz ty. Je to nevyspytatelne.
Ja som nikdy nemala. Keby nemam brucho, ani neviem, ze som tehotná.
ja tiez ten pripad, zle od zaludka mi nebolo nikdy, a to mam aj chlapca aj dievca.....takze v mojom pripade ani od pohlavia to nezalezi
skor genetiky
keby som nemala pozitivny tehu test, ani by som nevedela, ze som tehotna
Ziaden tehotensky priznak nie je povinny, ked nie je pritomny nic sa nedeje.
Pri prvom prisli nevolnosti takmer hned. Pri druhom som si preto robila test-lwbo mi uz bolo zle.
Pri tretom a stvrtom mi bolo zle cca tyzden po ako som spravila test. Pri kazdom to preslo cca po 5.mesiaci tehotenstva.
u mna začali 10tt a stupnovalo sa 🤮
a drzalo ma to 4 mesiace
len postel a wc
uživaj si to ze nevolnosti nemas a držim palce aby ano neprišli hlavne nech je bábätko zdravé nevolnosti nema každá
Ahojte zeny pridam sa kuvam aj ja som v 8 tt citim sa tiez zle ja ani nemôžem sa poriasne najest normalne jedlo hlavne mäso ani nechcem vidieť iba len ovocie a rozky bojim sa ci ro bude stale tak alebo...
Mne zacali od 6tt a od 5tt
Mne zacali v 6tt 🙂
Mne začali už v 5. týždni a bola som z toho riadne mimo :D Teraz som na konci 8.týždňa a zdá sa mi, že už je to lepšie alebo som si už zvykla neviem.
To je ešte skoro na nevoľnosti 🙂 tie bývajú väčšinou od 7-8tt alebo aj neskor, alebo nemusia byť vôbec. Môžu byť aj o niečo skôr. Je to veľmi individuálne 🙂 mne v prvom tehu začali tak od 9tt až do 16tt a teraz druhé tehu od toho 7tt
Bud rada ze žiadne nemáš....ale väčšinou keď sa rýchlo stúpa hcg tak vtedy zvykne byt zle
Niektorim vám závidím.. ja mám nevoľnosti od 4 týždňa, už som v 14 týždni a stále mám.. keď sa schuti napápam vraciam, každé rano vraciam, a niekedy mám také blbé dní že vraciam od rána do večera. Snáď už to prejde 😀 lebo takto má to nebaví
Mne prišli tak od toho 7,8tt a trvali 3 mesiace potom zo dňa na deň odišli
Mne začali 8tt trvali len do konca 1 semestra 🙂

Vacsinou to je tak okolo 8tt ked zacne prudko stupat hcg ale nemusi k tomu prist vobec kazde tehotenstvo je ine.