icon

Kedy začínajú tehotenské nevoľnosti?

2. jan 2024

Som aktualne 4tt+3 a zatial nic 😁iba bolia prsia… 😊

saxana000
2. jan 2024

Vacsinou to je tak okolo 8tt ked zacne prudko stupat hcg ale nemusi k tomu prist vobec kazde tehotenstvo je ine.

zuzanaete
2. jan 2024

Je to individualne. 2 tehotenstva a ziadne nevolnosti u mna. Ale napr. kolegyna snad pregrcala aj za desiatich.

ailiba
2. jan 2024

Hocikedy, ale aj vobec. Pri prvom nic a pri druhom mi zacali tak, ako si teraz ty. Je to nevyspytatelne.

jj298
Odpoveď bola odstránená
veklipo
2. jan 2024

Ja som nikdy nemala. Keby nemam brucho, ani neviem, ze som tehotná.

marci77
2. jan 2024

ja tiez ten pripad, zle od zaludka mi nebolo nikdy, a to mam aj chlapca aj dievca.....takze v mojom pripade ani od pohlavia to nezalezi
skor genetiky
keby som nemala pozitivny tehu test, ani by som nevedela, ze som tehotna

viestta
2. jan 2024

Ziaden tehotensky priznak nie je povinny, ked nie je pritomny nic sa nedeje.

maryetta
3. jan 2024

Pri prvom prisli nevolnosti takmer hned. Pri druhom som si preto robila test-lwbo mi uz bolo zle.
Pri tretom a stvrtom mi bolo zle cca tyzden po ako som spravila test. Pri kazdom to preslo cca po 5.mesiaci tehotenstva.

akiknabruh
3. jan 2024

u mna začali 10tt a stupnovalo sa 🤮
a drzalo ma to 4 mesiace
len postel a wc
uživaj si to ze nevolnosti nemas a držim palce aby ano neprišli hlavne nech je bábätko zdravé nevolnosti nema každá

patuska00
4. jan 2024

Ahojte zeny pridam sa kuvam aj ja som v 8 tt citim sa tiez zle ja ani nemôžem sa poriasne najest normalne jedlo hlavne mäso ani nechcem vidieť iba len ovocie a rozky bojim sa ci ro bude stale tak alebo...

nyphadora
4. jan 2024

Mne zacali od 6tt a od 5tt

matulik123456
5. jan 2024

Mne zacali v 6tt 🙂

babu1991
6. jan 2024

Mne začali už v 5. týždni a bola som z toho riadne mimo :D Teraz som na konci 8.týždňa a zdá sa mi, že už je to lepšie alebo som si už zvykla neviem.

jaja8_9
6. jan 2024

To je ešte skoro na nevoľnosti 🙂 tie bývajú väčšinou od 7-8tt alebo aj neskor, alebo nemusia byť vôbec. Môžu byť aj o niečo skôr. Je to veľmi individuálne 🙂 mne v prvom tehu začali tak od 9tt až do 16tt a teraz druhé tehu od toho 7tt

lasona
6. jan 2024

Bud rada ze žiadne nemáš....ale väčšinou keď sa rýchlo stúpa hcg tak vtedy zvykne byt zle

dominima
6. jan 2024

Niektorim vám závidím.. ja mám nevoľnosti od 4 týždňa, už som v 14 týždni a stále mám.. keď sa schuti napápam vraciam, každé rano vraciam, a niekedy mám také blbé dní že vraciam od rána do večera. Snáď už to prejde 😀 lebo takto má to nebaví

sofia1979
14. jan 2024

Mne prišli tak od toho 7,8tt a trvali 3 mesiace potom zo dňa na deň odišli

simonaobstova
5. mar 2024

Mne začali 8tt trvali len do konca 1 semestra 🙂

autor
Autor odpoveď zmazal