Kojenie v tehotenstve

jonka23
2. dec 2018

Dobrý deň nedávno som zistila že Som zas tehotná, Som v 7 týždni.Mám ešte 19 mesačného synčeka ktorého ešte kojím!!!mala by som teda s kojenim prestať!???
Dokt.povedala, že sa možno odstaví sám, lebo že to Mlieko chuti teraz inak...no nepovedala že odstaviť, tak teraz neviem!!!

zooeynka
2. dec 2018

@jonka23 nechces-neodstav. Ak ti to zacne vadit-odstavis. Nerob z toho vedu. Niekto ti tu urcite napise ako dojcenie moze stahmi maternice vyvolat potrat....podla mna blbost, ak mas donosit tak dieta v pohode donosis aj s dojcenim....

elizita
2. dec 2018

Kamoske sa tak mala sama odstavila ked otehotnela, ze sa ksichtila ze zrazu je mliecko fuj 🙂 rodila tak 8 dni pp termine potom. Druha kamoska dceru odstavila pocas tehu napriek malej protestom a ta rodila o mesiac skor potom.

veronika0122
2. dec 2018

@jonka23 ja som v 15 tt a kojim svoju dceru stale. Nie ze by som velmi chcela ale nejak velmi mi to zatial neprekaza a mala by to tazko znasala. Myslim ze sa odstavi sama lebo mi aj povie ze jej nic nejde niekedy. Uvidime. V kazdom pripade ju nasili urcite neodstavim. Drzim palce

marfikchov
2. dec 2018

Ja som otehotnela po 5. mesiacoch, a staršieho som koníka, kým sa neodstavil, mal 9 mesiacov. Asi to mliečko ozaj zmenilo chuť

jatva
2. dec 2018

klud koj ak ti to nevadi

mi.mimi
2. dec 2018

@jonka23
Ak ti to nevadí A nemáš problemy tak kľudne koj.ja som takto musela odstaviť moju trojročnú lebo som v 7 tt začala krvácat na pohotovosti povedali že maternica sa snažila vypudit plod.či to tak je alebo nie ....Už neriešim. Ja by som dojčila normálne ďalej keby nevznikli problémy.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre