Koľko ste mali hCG na 5+0 deň?
Ahojte dievčatá kolko ste mali hcg 5+0 den? Čakám na dnešný vysledok tak som zvedavá co môže byt ok a co nie .
Pri prvom tehotenstve 1250 a pri druhom 1750. V obidvoch prípadoch jedno dieťa. Ale každý môže mať inak. Potom napíš, koľko si mala.
okolo 1600 v oboch tehotenstvach, prve jedno, druhe dvojicky
Pri prvom tehotenstve 1250 a pri druhom 1750. V obidvoch prípadoch jedno dieťa. Ale každý môže mať inak. Potom napíš, koľko si mala.
@jablko13 3460 dnes som presne 5+0 8.9 som mala ivf 5d blastocysta
@anonym_autor v 5 tt je hcg od 18-7340, ja som mala v 5tt 81hodnotu, nedávali tomu šancu a ten môj zazrak bude mať 9 rokov, pri dcerke som zas mala vysoke hcg až moc, to bolo okolo 12000 a bola iba jedna 🥰 pri trťom ani neviem
Ja som to mala 14. deň po transfere 5-dňovej blastocysty, ty si dnes 16. deň, však? Tak to je akoby dvojnásobok. A presne to sedí, že by si to mala mať podobne 🙂 Bolo by ale v poriadku, aj keby to bolo menej, aj keby to bolo viac 🙂 Gratulujem 🙂
Ja som to mala 14. deň po transfere 5-dňovej blastocysty, ty si dnes 16. deň, však? Tak to je akoby dvojnásobok. A presne to sedí, že by si to mala mať podobne 🙂 Bolo by ale v poriadku, aj keby to bolo menej, aj keby to bolo viac 🙂 Gratulujem 🙂
@jablko13 Ano 16 den po vklade 🙂 Dakujem

Referencna hodnota je asi 18 – 7 340 mIU/ml, tak hodnota inej zeny ti asi toho uplne vela nepovie, ked 100 je ok, 1000 je ok aj 5000 je ok a dokonca aj viac, ak niekto caka napr. dvojicky. Dolezite bude, ze HCG stupa ako ma.