icon

Korona a prvé týždne tehotenstva.

soni111
12. mar 2020

Baby čo ma tu coronu hovoríte??nevieme nič ohľadom tehotnosti či to má vplyv na bábo ...tiez som 5 tt

1994mari1994
12. mar 2020

Ahoj ja som 34 tt . Podla mna treba ostat doma a obmedzit kontakty s ludmi na minimum. Aspon na nejaku dobu ,citala som ze na plod by to nemalo mat vplyv .

soni111
autor
12. mar 2020

@denden77 ďakujem pekne odlahlo mi

denden77
12. mar 2020

@soni111 za malicko 😊🍀

lucinka1988
12. mar 2020

@soni111 som na tom rovnako 5tt. Dúfam, že moj gynekológ neobmedzí prijímanie pacientov, lebo ešte som nebola na potvrdení tehu, nakoľko je ešte skoro..

soni111
autor
12. mar 2020

@lucinka1988 myslím si že neobmedzia , ja tiež idem v stredu na vyšetrenie

lucinka1988
12. mar 2020

@soni111 to duufam🙏

tara42
12. mar 2020

Ja som v 24tt a preistotu som na PNke aj keď som čítala, že by to nemalo ohroziť plod ale človek nikdy nevie... Moja gynekologicka zrušila obyčajne preventívky, nemôže sa k nej chodit od tohto týždňa s partnerom a rodinnými príslušníkmi nech neohrozia najma tehotné pacientky.. Inak poradne neobmedzila

elly5
12. mar 2020

Ahojte tiež som tehu , riziko je hlavne v 1trimestri lebo sa vyvíja , ako aj corona i iné choroby by bábätku v tomto období mohli uškodiť , neskor 2.3. Trimester spôsobiť predčasný pôrod aj. Ak máte záujem článok v ang -https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/speci...
Držte si odstup od ľudí obmedzte kontant oddychujte vetrajte a dodržujte hygienu 😇😊 kým to neustúpi je to to najmenej co mozme urobit

soni111
autor
12. mar 2020

@elly5 už som mala stratu v 20 tt snáď už zase nezazijem peklo ....

lenull103
12. mar 2020

@soni111 ja som aktuálne v 9tt,mám veľký rešpekt a aj strach,manžel pracuje v CZ,zajtra sa vráti..verím,že nič nemá a 2 týždne budeme doma..snažím sa aj so starším synom nikam nechodiť,max rýchly nakup v malých potravinách..a veľa ovocia a vitamínov..verím,že to všetky zvládneme a budeme mat zdravé bábätka pri sebe napriek týmto stresom🙏

elly5
13. mar 2020

@soni111 to ma veľmi drží , tiem mám veľmi zmiešané pocity , preto musíme dúfam že sa ludia budu spravat zodpovedne aby sme ochorenie podchytili a vymizlo naozaj si neviem predstavit ze budeme v karantene ako v taliamsku v stanoch ako ppcas vojny , a budu sa ludom pridelovat cisla aku ma sancu a podla toho dostane zdravotne pomocky a lieky.....
Korona izolacia nie su prazdnini a ludia by to mali coskoro pochopit .
Takže my my už viac nepomožeme naozaj len čo najviac ostat doma vetrať , prechadzky v prírode v min počte ľudí ,bez kontaktu , mydlo detol , a správne hyg návyky .

keisha123
13. mar 2020

ja som tiež pravdepodobne tehotná, MS NEmám dostať v nedeľu.. som objednaná doktorovi na pondelok 16/3 tak uvidím čo mi povie... tiež mi táto situácia nie je ukradnutá, ale verím, že bábu to neublíži.

zuzikovasandra
Autor odpoveď zmazal
kristinabt25
13. mar 2020

Som v 6tt a tiež sa toho obávam nakoľko je to moje prvé tehotenstvo.. treba piť veľa čajov, prijímať vitamín C, a izolovať sa .. najlepšie je ruško nosiť aj doma.. ale predsa sme silné ženy tak nejaká korona nás nezničí ❤️ držím všetkým palčeky ✊

prea
14. mar 2020

Ahojte som 7tt+1 dala som sa vypísať nielen korone ale aj zle mi bolo poslednú dobu z pachov v práci... budem doma dokedy sa tá piaga nevyhubi...

1chuckyna
14. mar 2020

Ahojte. Zistila som ze som tehotna. To ma doktor normalne objedna alebo sa bude cakat nejaky ten tyzden?

soni111
autor
14. mar 2020

@1chuckyna objednaj sa 🙂