Korona a prvé týždne tehotenstva.
Baby čo ma tu coronu hovoríte??nevieme nič ohľadom tehotnosti či to má vplyv na bábo ...tiez som 5 tt
Ahoj ja som 34 tt . Podla mna treba ostat doma a obmedzit kontakty s ludmi na minimum. Aspon na nejaku dobu ,citala som ze na plod by to nemalo mat vplyv .
@soni111 som na tom rovnako 5tt. Dúfam, že moj gynekológ neobmedzí prijímanie pacientov, lebo ešte som nebola na potvrdení tehu, nakoľko je ešte skoro..
@lucinka1988 myslím si že neobmedzia , ja tiež idem v stredu na vyšetrenie
@soni111 to duufam🙏
Ja som v 24tt a preistotu som na PNke aj keď som čítala, že by to nemalo ohroziť plod ale človek nikdy nevie... Moja gynekologicka zrušila obyčajne preventívky, nemôže sa k nej chodit od tohto týždňa s partnerom a rodinnými príslušníkmi nech neohrozia najma tehotné pacientky.. Inak poradne neobmedzila
Ahojte tiež som tehu , riziko je hlavne v 1trimestri lebo sa vyvíja , ako aj corona i iné choroby by bábätku v tomto období mohli uškodiť , neskor 2.3. Trimester spôsobiť predčasný pôrod aj. Ak máte záujem článok v ang -https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/speci...
Držte si odstup od ľudí obmedzte kontant oddychujte vetrajte a dodržujte hygienu 😇😊 kým to neustúpi je to to najmenej co mozme urobit
@soni111 ja som aktuálne v 9tt,mám veľký rešpekt a aj strach,manžel pracuje v CZ,zajtra sa vráti..verím,že nič nemá a 2 týždne budeme doma..snažím sa aj so starším synom nikam nechodiť,max rýchly nakup v malých potravinách..a veľa ovocia a vitamínov..verím,že to všetky zvládneme a budeme mat zdravé bábätka pri sebe napriek týmto stresom🙏
@soni111 to ma veľmi drží , tiem mám veľmi zmiešané pocity , preto musíme dúfam že sa ludia budu spravat zodpovedne aby sme ochorenie podchytili a vymizlo naozaj si neviem predstavit ze budeme v karantene ako v taliamsku v stanoch ako ppcas vojny , a budu sa ludom pridelovat cisla aku ma sancu a podla toho dostane zdravotne pomocky a lieky.....
Korona izolacia nie su prazdnini a ludia by to mali coskoro pochopit .
Takže my my už viac nepomožeme naozaj len čo najviac ostat doma vetrať , prechadzky v prírode v min počte ľudí ,bez kontaktu , mydlo detol , a správne hyg návyky .
ja som tiež pravdepodobne tehotná, MS NEmám dostať v nedeľu.. som objednaná doktorovi na pondelok 16/3 tak uvidím čo mi povie... tiež mi táto situácia nie je ukradnutá, ale verím, že bábu to neublíži.
Som v 6tt a tiež sa toho obávam nakoľko je to moje prvé tehotenstvo.. treba piť veľa čajov, prijímať vitamín C, a izolovať sa .. najlepšie je ruško nosiť aj doma.. ale predsa sme silné ženy tak nejaká korona nás nezničí ❤️ držím všetkým palčeky ✊
Ahojte som 7tt+1 dala som sa vypísať nielen korone ale aj zle mi bolo poslednú dobu z pachov v práci... budem doma dokedy sa tá piaga nevyhubi...
Ahojte. Zistila som ze som tehotna. To ma doktor normalne objedna alebo sa bude cakat nejaky ten tyzden?

@soni111 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=102...
bod c. 6 😉