Krvácanie a možný potrat v 8.tt

anna393
1. júl 2021

Ahojte žienky máme strach kamarátka krora je v 8 tt. pred chvíľou šla do nemocnice pretože začala krvácať išla k nášmu gynekologovy ktory jej povedal že tá krv je v plode a že pravdepodobne potratí ale zas známa tiež krvacala a musela len ležať a byť v pokoji a chvalabohu ide jej tehotenstvo v pohode prosím stretla sa niektorá z vas s týmto? Ďakujem veľmi pekne za odpovede.

sirka9
1. júl 2021

ahoj, no, prvý trimester je hop alebo trop. ja som osobne krvácala v 4 týždni, ale preto, že sa mi vytvoril hematóm a ten praskol. nie každé krvácanie znamená hneď potrat, ale riziko tam je. záleží aj od toho, či už je embryo dobre uchytené, aké krvácanie to je, atď atď. mne lekár povedal, že ak je embryo zdravé, poradí si aj s krvácaním. ak nie je, nepomôže nič. držím kamarátke palce, aby všetko dobre dopadlo. hlavne netreba stresovať. aj keď to sa ľahko povie.

maminkadeticiek
1. júl 2021

To mas 50:50 a ziadna skusenost ti nic nepovie.Dost mozne je ze to naozaj potrat je,ako hovori moj gynekolog ziadne krvacanie v tehotenstve nie je v poriadku.Ale mna raz zaliala krv v 8tt ale ze riadne a male si veselo plavalo v brusku na sone dalej.Len sa asi vyplavil hematom.Takze dost mozne ze sa babo udrzi ale podla mna vacsia pravdepodobnost je ze asi nie.

karinaaaa
1. júl 2021

@anna393 ja som.krvacala na zaciatku tehotenstva mala som hematom ktorý sa vyplavil a bol klud.. ale v 14tt som mala kvapku krvi na nohavičkách isla som.do nemocky a dieta uz bolo mŕtve. Je tomu mesiac. Takže deje sa hoci co niekto krvaca prúdom a zachráni sa to niekto kvapka a je zle.

anna393
autor
1. júl 2021

@karinaaaa no ona krvacala len raz a odvtedy nic ale bohuzial zistili jej v nemocnici ze plod je mŕtvy ale hlavne ze v pondelok bola na kontrolu a srdiecko krasne bilo ako sa to za pár dní zmení je hrozne zajtra musi ist na cistenie ... dakujem baby za kazdu odpoved a pekny den

karinaaaa
1. júl 2021

@anna393 to ma veľmi mrzí je to hrozne..

anna393
autor
2. júl 2021

@karinaaaa aj nas to.mrzi najlepsia kamoska dokonca susedka a este k tomu ona bola tyzden zamnou s tehotenstvom sme si spolu planovali vsetko ake to bude kocikovat atd. A stane sa toto ma dvoch zdravých chlapcov a teraz nechapem ako je to mozne

weja07
2. júl 2021

@anna393 ono ťažko povedať. Ja som v 4tt začala špinit aj krvácať, hematom mi stiahol aj plod, som potratila v 7tt😭
Teraz som začala takisto v 4tt špinit aj krvácať, našli mi vedľa plodu zase hematom a ten sa pľuha jedna zväčšuje 😏😬😑 teraz som v 11tt a mám prísny kludovy režim. Ono naozaj záleží či to je hematom, alebo len cievka, teraz je všetko prekrvene, záleží aj ako sa drží plod a jedno s druhym proste.. Určite treba isť na pohotovosť, lebo v tehotenstve žiadne krvácanie nie je len tak.. A ony-DR. už predsa vedia. Držím palce 🙏

natali1991
18. jan 2022

@karinaaaa
Vies ze je to uz starsia diskusia ale ked si potratila v 14 tt tak ty si nebola na geneticke testy ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre