icon

Krvácanie v 7tt

bodgab
Dnes o 10:16

Dobrý deň, chcem sa spýtať a trošku tak aj ubezpečiť. Som už cca 7-8tt. Začala som deň po Vianociach krvácať najprv slabo išli sme na pohotovosť. Všetko bolo v poriadku srdiečko krásne bilo. Pán doktor povedal, že mám nejake kopčeky na krčku (nieje to hematóm) ale teda, že on krvácanie už nevidí. Dali mi utrogestan. No po príchode domov, stále krvácam nemôžem povedať, že je to silné ale čo je silne a čo nie. Taká slabšia menštruácia. Pýtala som sa ďalšieho gynekológa kedy je potrebné zas navštíviť pohotovosť. Povedal, že mám čakať ako sa to vyvinie ale pokiaľ nemam pocit, že idem vykrvácať tak netreba chodiť na pohotovosť. Máte nejaké skúsenosti prosím? Tým, že sú sviatky tak som z toho úplne nesvoja.

pribinak
Dnes o 10:33

Šla by som opäť na pohotovosť, v takomto prípade aj 10x zbytočne ako raz niečo zanedbať

anonym_e6bc47
Dnes o 10:49
@pribinak

Šla by som opäť na pohotovosť, v takomto prípade aj 10x zbytočne ako raz niečo zanedbať

@pribinak v tak skorom tyzdni s nou tak ci tak nic robit nebudu. Je to na prirode.

pribinak
Dnes o 10:50
@anonym_e6bc47

@pribinak v tak skorom tyzdni s nou tak ci tak nic robit nebudu. Je to na prirode.

@anonym_e6bc47 pre svoje vlastne uspokojenie, že som urobila všetko čo sa dalo, by som šla, ale to som ja

nikolani
Dnes o 12:01

@bodgab tiež som tak krvácala. Po nasadení liekov trvalo niekoľko dní než to ustalo. Mala som kludovy režim a tiež sme už len čakali či sa bábo udrží alebo nie. U nás to dobre dopadlo

danniiee8
Dnes o 12:43

Ja som zažila to isté, na pohotovosť som chodila opakovane a vždy mi povedali, že nemajú čo robiť, do určitého týždňa majú vraj ruky zviazané.
Utrogestan som užívala a maximálne mi pichli dicynone do zadku. Teraz ti pomôže hlavne kľúčový režim (ale naozaj kľudový). U nás to dopadlo žiaľ zle, nechcem strašiť ale žiaľ, po fyzickej aktivite (vonku so psom) som sa tak rozkrvacala, že mi už nepomohli. Tiež to zo začiatku nevyzeralo na hematom a nakoniec bol 4.5 cm, ktorý v nemocnici na sone nevideli. Takže teraz asi hlavne kľud.

bodgab
autor
Dnes o 12:45
@nikolani

@bodgab tiež som tak krvácala. Po nasadení liekov trvalo niekoľko dní než to ustalo. Mala som kludovy režim a tiež sme už len čakali či sa bábo udrží alebo nie. U nás to dobre dopadlo

@nikolani ďakujem krásne. Takúto odpoveď som potrebovala počuť🙏🏼

bodgab
autor
Dnes o 12:54
@danniiee8

Ja som zažila to isté, na pohotovosť som chodila opakovane a vždy mi povedali, že nemajú čo robiť, do určitého týždňa majú vraj ruky zviazané.
Utrogestan som užívala a maximálne mi pichli dicynone do zadku. Teraz ti pomôže hlavne kľúčový režim (ale naozaj kľudový). U nás to dopadlo žiaľ zle, nechcem strašiť ale žiaľ, po fyzickej aktivite (vonku so psom) som sa tak rozkrvacala, že mi už nepomohli. Tiež to zo začiatku nevyzeralo na hematom a nakoniec bol 4.5 cm, ktorý v nemocnici na sone nevideli. Takže teraz asi hlavne kľud.

@danniiee8 snažím sa čo najmenej robiť. No mame ďalšie dve malé deti a ešte ktomu choré. (Toto je tretie tehotenstvo) Snažím sa to tak striedať. Aj ležím aj niečo urobím ale nič namáhavé. Verím, že má v pondelok vezme svoja gyn na vyšetrenie. Objednaná som až na 5.1 ale keďže sa stalo čo sa stalo, potrebujem ísť skôr. Stále chodím a kukam sa sprepačením medzi nohy či je všetko tak ako bolo a nie horšie. Mrzi má vaša skúsenosť a ďakujem, že ste mi ju napísali.

bodgab
autor
Dnes o 13:09
@bodgab

@nikolani ďakujem krásne. Takúto odpoveď som potrebovala počuť🙏🏼

@bodgab ešte by som sa chcela opýtať či ste mali nejake pobolievanie?