Krvácanie v 9. týždni
Ahojte,som v 9 tt poslednu menstruaciu som mala 22.7 a dnes rano ked som sa zobudila a sla som na wc zacala som krvacat ako pri mennstruacii,hned sme utekali na pohotovost kde mi spravili vysetrenia aj ultrazvuk,hematom mi nezistili ani nic podobne,lekar mi povedal ze nevie preco som zacala krvacat,na ultrazvuku bolo vsetko v poriadku plod bol vydiet aj velkost bola primerana a srdiecko bilo.Mate niektora podobnu skusenost?moc sa bojim ☹
@silvinuska6 tak to je skvelé že má oporu či už v rodine alebo v tebe. bude to mať ľahšie🙂 aj tá svadba pomôže🙂 držím palce aby to zvládla.
@ynett dakujem za pokec 😀 aspon som sa mala komu vyrozprávať :-*
@silvinuska6 za málo🙂
Ahojte ja som v 10+6tt a krvacam nie silno ale mam ako keby menzes .. bola som na kontrole s tym u gynekologa svojho pozrel ma ultrazvuk urobil a povedal ze babo je v poriadku ze nic sa nezmenilo a srdiecko bije ... ale aj tak sa bojim .. co to moze byt ?
Ahojte 🙂 potrebujem zdvihnut naladu, som momentalne v 13tt a z toho som bola si 1 mes v nemocnici kvoli krvacaniu a s tym suvisi moj hlavybol ☹ brala som Ascorutin najskor 7 dni, potom asi za tyz 4 dni po 3tbl denne a a dnes som sa docitala, ze Ascorutin sposobuje leukemiu u plodu, strasne som sa vylakala ☹
ja som mala asi do 10 tt problemy so spinenim a niekedy ja slabucke krvacanie a potom prisli nato ze mam nizko placentu...

@ynett snád to bude ok o chvílu sa vydáva tak sa naplno bude venovat svadbe a jej chlap čistý poklad kedže bola v zahraničí prišla na slovensko a hned v Ba utekala na pohotovost on v noci sadol do auta a cele slovensko precestoval len aby bol ráno pri nej má oporu z každej strany ....
@cherset nás tiež veľmi ☹(