icon

Krvácanie v prvom trimestri. Skúsenosti a rady. 1. trimester

sev07
Dnes o 04:29

Ahojte ,prosím vás o rady. Vyšiel mi pozitívny test pred pár dňami a však začala som o 3-4 dni krvácať ,najskôr jemne ružové potom ako menzes aj konzistencia. Išla som na pohotovosť gyn. tam nic ešte nevideli a povedali že si myslí že je ešte skoro,sliznica mala 12,2mm a krvný hcg test 11,12. Že v prípade komplikácií dalších prísť. Inak mám prísť o 2 týždne na ovecerenie či sa babo ukáže. A však trapi má to krvácanie ,nemala som to takto ešte. Tie ktoré ste krvácali ,prosím vás aké to bolo ? Ako menzes taká hustejšia konzistencia alebo? Bolo to nakoniec v poriadku? Veľmi sa bojím mám to len pri tom ako idem na wc ,na vložke nič výrazne ale je toho dosť ,večer to zmizlo a teraz ráno zasa na wc zasa to začalo. Ďakujem vám vopred !

anonym_cc5369
Dnes o 04:44

Mala som to rovnaké. Najskôr slabé spinenie v 6tt, išla som na pohotovosť lekár tiež nič nevidel resp len malú bodku ktorá sa javila ako vak a o 2 dní prišlo krvácanie.
Biochemické tehotenstvo. Mám obavu že to bude podobne...

anonym_e5096f
Dnes o 05:12

Ahoj, pri hcg 11 a takom krvacani sa obavam ze Ti normalne prisla ms a asi islo o biochemicke....

anonym_8c6c77
Dnes o 05:14

ja som mala v 6tt+4d slabe spinenie asi 3 dni pocas jedneho tyzdna (nie za sebou). Isla som k doktorovi a na sone uz bol plod aj s akciou srdiecka. Viac sa mi to pocas tehotenstva uz neopakovalo a bolo uspesne. Predtym som mala biochemicke tehotenstvo, normalne prisla menstruacia, 10 dni meskala a bola silnejsia a bolestivejsia ako obvykle. Test mi predtym vysiel pekny a dalsie dni len bledol.

dixitka
Dnes o 05:17

To hcg máš veľmi nízke. Ak ti vyšiel pred pár dňami pozitívny test, už vtedy muselo byť hcg aspoň okolo 10 a z tej krvi o 4 dni neskôr by si mala mať hcg už okolo 50 a viac. Čiže podľa mňa žiaľ biochemické :(

Inak ja som v jednom tehotenstve, ktoré dopadlo dobre, mala špinenie, ale bolo to len ako taká hnedá voda a až neskôr, v 8. tt. Keď sa mi spustilo krvácanie ako menzes takto na začiatku, tak to bolo biochemko.

anonym_f89ebf
Dnes o 05:24

@sev07 nuz zial ako pisali baby vyssie zrejme to bude biochemicke. Sama som ho zazila 3x. Pozitivne testy 2-3 dni ale ziadne kolajnice. Potom bolesti a krvacanie. Tiez doktorka nikdy nic nevidela a aj hcg bolo velmi nizke. Bolo to pre mna vzdy tazke kedze sme sa o babo snazili a mala som pocit ze sme konecne o nieco blizsie ... ale nakoniec sa nam to podarilo a mam uz rocneho chlapceka. Drzim palce 💗

anonym_b0052b
Dnes o 06:08

Ak to nie je preklep a hcg bolo naozaj len 11, tak sa priprav na to, ze to zial nevyslo.