Kto je v 6. týždni tehotenstva?
Ahojte je tu niekto 6tyzden tehotenstvá?
@brendicka jej super 🥰 a koľkate bábo čakáš ? Ja druhé 😁♥️🙏
My prve ❤️ tak sa veľmi tešime ale zaroveň aj mam strach do prvej kontroly.
Aj ja som🙂
Jeej super baby🥰🥰 Škoda že nie sme z toho istého okresu 🤣 ja som žilinský a vy?
Ja som z RK
Aj ja som 😊
Gratulujem 🥰🥰
Ahojte baby ja som 6tta 5dni no dnes som začala špiniť šla som na pothovost na ultrazvuku len gestacny vak veľkosť 5mm pred tým mi moja Honda brala hcg mierne klesol ale vak narástol o 1mm to bolo vlastne včera a dnes pothovost strašne sa bojím veľmi som sa tešila dúfam že to bude poriadku 😞
@sisuska1234 držím palce, hádam všetko dobre dopadne
@pojezdalova ďakujem pevné dúfam aj ja že to dobre dopadne veľmi by som sa tešila teraz to mám tak že som nekrvacala pred nedávnom áno trz zasa nie no dúfam že to bude poriadku pondelok idem dr uvidím možno má prekvapy dobrými spravami strašne som zúfalá nervózna pevné dúfam že to bude poriadku 😞
@sisuska1234 dúfam že bude všetko v poriadku 🙏🙏 skús sa moc nenamáhať a oddych, kľud aspoň do pondelka. A nestresuj sa dosť to škodí bábätku.
Ďakujem ale ja už som po čistení bohužiaľ som začala moc krvácať hodnotí mi klesali už som mala len 400a plod ešte nebol ani srdiečko len vak a žlté teliesko tak baby prajem vám všetkým veľa šťastia aby sa vám to nestalo čo mne možno o 2mesiacmi dôjdem dobrými správame no aspoň dúfam ja sa nevzdám pekný zvisok dna
@sisuska1234 to mi je veľmi ľúto 😪

Ahoj, áno ja som akurat v 6 týždni 🙂