Let v 1. trimestri
Chcem sa spýtať ci niektorá z vás letela v prvom trimestri, čítam ze je to nebezpečné a je treba let odložiť. Čaká ma let cca 2 hodiny a budem v 9tt.
Ja som teraz v polke septembra letela v 8. Tyzdni 2,5 hodiny. Uplna pohodka. Nema to byt cim nebezpecne, ak mas zdrave tehotenstvo🙂
Ja mám zase opačnú skúsenosť, letela som v 8tt, let 2 hodiny, na druhy deň po príchode som začala špiniť, začalo ma bolieť brucho, v noci som začala krvácať, šla som na pohotovosť no tam mi moc nepomohli, po príchode domov po 3 dnoch som šla ku svoje doktorke, ktorá len zhodnotila, že je to potrat… ale takto, keď je plod silný tak prežije všetko, keď niečo nieje v poriadku tak sa proste neudrží a možno ten let bol len urýchľovač na všetko…
Myslím si že to nemá byť pre čo nebezpečné, no žiaľ ja mám takúto skúsenosť…
Vobec to nie je nebezpecne. Letela som viac x v prvom trimestri aj v druhom , aj v tretom, a nie len kratke ale aj dlhsie lety. Jediny krat ked tehotenstvo nedopadlo dobre som akurat nikam neletela a dopadlo to tak Preto ze dieta nebolo ok. Ak mas obavy opytaj sa svojho dr.
@katuska932 teraz v piatok sme prišli z dovolenky, som bola v rozmedzí 11-12 TT. V pohode, pri kontrole som povedala ze som tehotná a nešla som cez scan, vedľa ma ženská skontrolovala
@queen_mary ja nezvládam dobre vzlety, tlak mi veľmi klesne veľakrát sa neviem na nohy postaviť čiže také riziko 😊
@katuska932 ja som letela 2.5hodiny v 9 týždni a o 2tyzdne späť. V pohode, všetko ok
@katuska932 ja som v prvom tehotenstve letela aj vyse 10h a vsetko ok. Teraz 2h a tak isto zatial ok. Ak mas obavy porad sa a lekarom.

@katuska932 úplne v pohode