Ľudský choriový gonadotropín 11 000 v 6 týždni
bambulky pomozte mi som v 6tt a mam 11000 hcg v moci ale na sono vidime len gestacny vak?je to normalne strli ste sa s tým
no len sa dost obavam sm po 1 potrate a by to nebolo znova
no mne tam ani fazulky nie je vidno este no v piatok idem znova a uvidíme co bude dufam dufam a tebe držím palceky🙂
dakujem inak ideme si lahnut 🙂
drzim palce 🙂 neboj, dobre bude 🙂 mne po potrate hned predpisala dr. duphaston ked som ostala znova tehu 🙂 tak som zvedava, ze co ti v piatok povedia 🙂
no vsak toto uvidime ale asi sa bez neho nezaobideme ja som lekarnicka tak nieco viem len strach a obavy su niekedy silnejsie
@zzzuuuzzzaaa neboj bude to dobre aj ja som to tak mala a potom mi kazal prist o dva tyzdne a bola tam uz bodka. inak chcem sa opytat .co je lepsie brat ultrogestan,alebo dhustapon?
magdusaaa no tot je na uvazení lekára nevim aky mas problem a ze co je vo veci no ale jasm asi skor za duphaston ale aj utrogestaan ma svoj vyznam lebo sa da pouzit tak vaginalne ako vnutorne uzit
no zajtra ideme k lekarke uvidíme co ukaze sono a ci bude hcg v krvi vyssie no velmi dufam velmi je to velmi ocakavane dietatko tak sa drz drobec!!!