icon

Ľudský choriový gonadotropín 11 000 v 6 týždni

zzzuuuzzzaaa
22. okt 2012

bambulky pomozte mi som v 6tt a mam 11000 hcg v moci ale na sono vidime len gestacny vak?je to normalne strli ste sa s tým

petuska86
Autor odpoveď zmazal
zzzuuuzzzaaa
autor
22. okt 2012

no len sa dost obavam sm po 1 potrate a by to nebolo znova
no mne tam ani fazulky nie je vidno este no v piatok idem znova a uvidíme co bude dufam dufam a tebe držím palceky🙂

zzzuuuzzzaaa
autor
22. okt 2012

dakujem inak ideme si lahnut 🙂

cenculinka
22. okt 2012

drzim palce 🙂 neboj, dobre bude 🙂 mne po potrate hned predpisala dr. duphaston ked som ostala znova tehu 🙂 tak som zvedava, ze co ti v piatok povedia 🙂

zzzuuuzzzaaa
autor
22. okt 2012

no vsak toto uvidime ale asi sa bez neho nezaobideme ja som lekarnicka tak nieco viem len strach a obavy su niekedy silnejsie

magdusaaa
23. okt 2012

@zzzuuuzzzaaa neboj bude to dobre aj ja som to tak mala a potom mi kazal prist o dva tyzdne a bola tam uz bodka. inak chcem sa opytat .co je lepsie brat ultrogestan,alebo dhustapon?

zzzuuuzzzaaa
autor
23. okt 2012

magdusaaa no tot je na uvazení lekára nevim aky mas problem a ze co je vo veci no ale jasm asi skor za duphaston ale aj utrogestaan ma svoj vyznam lebo sa da pouzit tak vaginalne ako vnutorne uzit

zzzuuuzzzaaa
autor
25. okt 2012

no zajtra ideme k lekarke uvidíme co ukaze sono a ci bude hcg v krvi vyssie no velmi dufam velmi je to velmi ocakavane dietatko tak sa drz drobec!!!