icon

MA alebo zle vypočítaný týžden?

sasen123
24. apr 2020

Dobrý deň. Mám taký problém. Som tehotná a bola som včera na usg prvýkrát v živote, kedy som sa tešila, že budem odchádzať s fotkou :/ . P.doktorka mi povedala, že vidí tam len gestačny vak a v ňom žltkovy, že mám prísť dnes ráno na pol8 že má radšej vyšetrí aj primár ale že si mám vziať už aj veci so sebou, ak bude chcieť robiť kyret. HCG z krvi mám cez 33000. Vraj je to normálne tehotenstvo ale nevidia tam ešte plod, takze mám prísť o 4dni na kontrolu, aby mi znova nabrali krv. Poslednú ms som mala 23/2 čo je už dlha doba. Ale stále som ju mala nepravidelnú .. chodila som často na vyvolávačky, takze je možné, že sme otehotneli aj niekedy koncom marca ak mám napríklad plodne dni pred ms .. som z toho už úplne smutná, pretože o mimčo sme sa snažili 9mesiacov. Snáď to je ešte skoro :/

bibg
24. apr 2020

@sasen123 Ahoj, fú no ak si mala poslednú ms 23.2 tak podla normalnej kalkulačky by si mala byť v nejakom 9 tt. Čo už by malo byť 3 týždne srdiečko. Nevieš ani kedy si mala ovuláciu? Aké dlhe cykly máš? Ak ich maš 40 dňové a viac tak je to možno realne ale skor si nemyslím.. :/ ale ja niesom dr. Ja som napriklad mala poslednu ms 10.1 a som v 16 tt čo je o mesiac aj pol od tvojej poslednej ms. Držím palce

sasen123
autor
24. apr 2020

@bibg no podľa kalkulačky áno :/ .. často mi meškala aj 2tyzdne ms .. aaa pred 3 týždňami mi ešte neukázal test tehotnosť ;( pred 2 týždňami som mala slabučké čiarky a až minuly týždeň som mala peknú čiarku:/. Takze neviem či sme počali konečnom mesiaca pred minulou ms :/ neviem :( snáď to bude v poriadku

bibg
24. apr 2020

@sasen123 jaaj. Len to treba povedať dr aby ti nespravili kyretaž skor ako by zistili ze bábo je zdravé. By som im povedala aby počkali aspon mesiac.

sasen123
autor
24. apr 2020

@bibg veď všetko som im hovorila mám tam ísť ešte v pondelok :/ uvidíme či HCG stúpa alebo klesá :( dúfam, že to bude v poriadku ..

bibg
24. apr 2020

@sasen123 Snáď bude všetko v poriadku 🙂 držím palce 🙂

sasen123
autor
24. apr 2020

@bibg ste zlata, ďakujem krásne :/ dám vedieť ako som dopadla v pondelok

soni111
24. apr 2020

To je krasne hcg a je to veľmi zaujimave, ešte by som počkala...

barboritta
24. apr 2020

Urcite pockat,pri tomto naleze to nevyzera na neprosperujuce tehotenstvo.ak bola ovulka posunuta,nemusi byt vela vidno.Napr ja som v 6tt nemala ani vak,nie to este zltkovy.Otehotnela som den pred ms.

sasen123
autor
27. apr 2020

Ahojtee.. tak dnes som bola na kontrolu .. malému už bije srdiečko a som vraj v 6tt 🥰🥰 takze som šťastná

juliet86
27. apr 2020

@sasen123 velmi gratulujem a prajem zdrave a stastne tehotenstvo

bibg
27. apr 2020

@sasen123 gratulujem ❤️ Držím palce aby bolo tehotenstvo bezproblémové až do konca ❤️