icon

Mali ste niektorá menzes počas toho ako ste bola tehotná?

19. nov 2022

Ahojte, mala ste niektorá menzes počas toho ako ste bola tehotná ? Snažíme sa už pár mesiacov, menzes som mala od 8.11 do 14.11 a predtým 29.9 do 4.10.
Posledné dva dni mi je zle, včera som vracala viac krát a všimla som si že som dosť citlivá na pachy. Ďakujem za odpoved

koniarova
•
19. nov 2022

A preco si neurobíš jednoducho test?

autor
•
19. nov 2022

@koniarova testom moc neverím, nebola som tehotná a vyšiel mi pozitívny. Poznám aj veľa prípadov kedy test ukazoval negatívny výsledok a žena bola tehotná

pribinak
•
19. nov 2022

To čo popisuješ môže byt obyčajná viróza. Menstruacia ti nemešká. Prečo si myslíš že si tehotná?

autor
•
19. nov 2022

@pribinak snažíme sa dlhšie, priznám sa že skôr dúfam že budem 😅 len som chcela vedieť či je nejaká žena ktorá mala menzes počas tehotenstva 😊

pribinak
•
19. nov 2022

Tak držím palce

januska12323
•
19. nov 2022

Áno sú aj také ale to neznamená, že k nim patríš.

koniarova
•
19. nov 2022

Keď neveríš testom,už ti ostáva len veštenie z gule.

autor
•
19. nov 2022

@koniarova Ako vravím, raz mi už ukázal falošný výsledok a to som mala jeden z tých lepších. Slušne som sa len opýtala či niektorá mala niečo podobné o nič iné mi nešlo. Nevravim ani že k ním patrím. Ale ďakujem za odporúčanie veštenie z gule, skusim 🙂

sense
•
19. nov 2022

Sprav si digitálny test a nie pepino alebo jemu podobne co ukážu pozitivitu aj keď ho namocis do koly a uvidíš.....
Sú ženy kt mali ms a tehotné boli a sú ženy kt mali pozitívny test a tehu neboli, lebo mohlo ist o biochemické tehotenstvo

Čiže odpoveď ti dá jedine test, alebo počkať par týždňov....
Apropo tie príznaky môžu byť tehotenstvo, aj len viroza alebo covid

jeanne14
•
19. nov 2022

Kamoska mala, dokonca to že je tehotná zistila na preventivke u gynekológa v 22tt. Trosku pribrala, sťahovali sa, prerabka, svadba, proste toho mali extrémne veľa a neuvedomovala si že sa niečo deje.
Pohyby ešte v tom čase necitila. Mala ms normálne do 35tt …

beata_k
•
19. nov 2022

Ak ti test ukazoval pozitivny vysledok, pravdepodobne islo o biochemicke tehotenstvo. 30% tehotenstiev konci ako biochemicke. Nie je dovod neverit testom. Velmi sa oklamat nedaju, ale drzim prst 🍀

elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
pininka1
•
19. nov 2022

Moja suseda mala tri mesiace este menzes co bola tehotna uz.

sabca_m3
•
19. nov 2022

Ano ja , menzes som mala az skoro do 3 mesiaca ale iba 3 dnovy , nebol ani slaby , taky normalny.. aj som si testy robila ale nejak az ked som bola v 10tt
mi uz menzes nedosiel a testy boli negatívne az tak 10tt my vyšiel pzoovitny doma ...u lekara v 12tt potvrdene tehotenstvo aj s akciou srdiečka... Avšak rizikove

jzuzka
•
21. nov 2022

Ahoj, ako mozno ze si aj tehotna, ja byt na tvojom mieste si urobim tehu test a ak im neveris tym testom zajdi urcite ku gynekologovi svojmu....ja by som to tak spravila, ja mam problem taky ze tiez neviem ako tie testy ukazuju vysledky cca 5 dni pred menzesom som mala slabu druhu ciarku na teste co videl aj manzel , potom som dostala menzes a teraz mam uz po menzese test som urobila a nic ....ako nerozumiem...nechcem ale kvoli tomu hned bezat k lekarovi...lebo priznaky nemam len jem vkuse co uz sa bojim ze som moc pribrala....

andrea_r016
•
22. nov 2022

ak neveríš testom, tak zbehni do labáku ako samoplatca alebo ku svojmu gyn a budeš vedieť na čom si