Mám ukončený 8. týždeň tehotenstva a miznú mi tehotenské príznaky
Ahojte dievčatá. Chcela by som sa spýtať, nie som prvorodička, mám doma dve deti(12 a 6). Avšak nie o podobne som ešte nezažila. Ešte som nebola u lekárky, nakoľko prebieha Corona.....som si povedala že ešte počkám. No mávam pravidelnú MS a podľa kalkulačky som dnes 8t+3d. Posledné dni vnímam, že mi pomaly miznú príznaky, ktoré boli bolesť pŕs a nevolnost(nezvravala som). Ani na wc nechodievam už tak casto( viem, že na začiatku tehu sa tvorí hormón ktorý súvisí s častým mocenim) . Občas mávam bolesť v slabinách a take neopísateľný jemne krce(nic strašne) ale zo skúsenosti viem, že to nieje klasické zväčšovanie maternice... nemám ani nutorny pocit že som tebu, moue byt toto prípad možného MA? Viem to zistiť aj sama bez návštevy lekára?-bojím sa ísť lekárke v týchto časoch. Ďakujem ha všetky vaše rady a postrehy.
@zufalka6586 ja vecer nechodim casto cikavat ja skorsie cez den a zatial mam bolesti len na lavej strane nad bruskom nic viac takze neviem tehotenstvo potvrdene bojim sa
Dievčatá, v pondelok dom hneď ráno objednaná na vyšetrenie. Dnes mám cely deň bolesti ako pred MS. A pocit zvýšenej teploty.,-ale teplotu nemám. Máte skúsenosti aj s takýmto niečim? 🙏🏻 Tolko čítam kade tade, že sa bojím ak je malinké bez akcie,či to už neni dlho a preto či nemám pocit teploty. Už mi asi šibe 😒
@keithy to mi je veľmi luto. 😢 stále si kladiem otázku, prečo ti, ktorí dieťatko túžobne očakávajú ušiť prejsť niečim takýmto bolestivým a ti, ktorí ho vôbec nechcú tak sú “obdarení” a ani si to nezaslúžia. 😒 moc moc ti držím palce nech sa bábätka dočkať už bez bolestivej skúsenosti ☘️😊
Ahojte baby ja som dnes rano mala bolenie pod bruskom ale preslo to ale na lavej strane mavam sem tam neviete mi povedat co to moze byt som 8tt
Dobre ráno dievčatá, prišla som od lekárky. Jedine co mi povedala je, že to je tehotenstvo, a že to nevyzerá úplne dobre....že jej od dnes rana blbne utz. Mám vraj rátať s tým že budem muset absolvovať kyrer ale pre istotu mi dala kontrolu o tyzden. Boze to je strašný pocit, bezmocnosti. 😢 keď nechcem podstúpiť prip.kyret ako tomu “samocisteniu” dopomôcť v prípade že ta kontrola o tyzden potvrdí dnešný result? Nechcem o kyrete ani len počuť. 😔 😢😞 ooooch, prečo to muselo skončiť takto? 😢😢😢
@lilalila3 och moja mrzi ma to 😟😟😟😟 a ktomu kyretu...na tvojom mieste je lepsie ho absolvovat ako to samocistenie....je to velmi bolava zalezitost a stym samocistenim mozes skoncit tiez v nemocnici...zeby si nevykrvacala 😟
Mna po tom cisteni pustili na dalsi den domov...no nestihla aom uz svojho lekara....kazal mi prist este v ten den ked ma pustia...mal mi predpisat lieky od bolesti aj ked mi bolo divne ze naco ked mi nic neni...no a vnoci som mala take ze som myslela ze zomieram...neviem ako bolia kontrakcie pri porode ale odvazim sa to porovnat...kazdych 10min priserne krce...ledva som knemu dokracala na dalsi den 😟....a si neviem predstavit co za bolesti to musi byt pri samocisteni....
@lilalila3 Neboj vsetko bude dobre...ja som sa tiez samej seba pytala ze preco...co som spravila...ci som to ja sposobila....a lekar aj sestricky v nemocnici mi velmi psychycky pomohli...primar mi vravel ze prave v tom case bolo dost viroz a ze som mohla daku prekonat...preto to babatko nezvladlo...v den ked som mala mat ten zakrok tak nas tam bolo 7ks...vsetky stym istym problemom....vravel ze muselo byt nieco vo vzduchu...moj muz sice mi je oporou nerozumel tomu co prezivam....😟 lebo mas este tie tehu hormony predca len a vsetko emocne sa nam nasobi....takze mi aj celkom dobre padlo byt samej noc v nemocnici a vyplakat sa ....😔
Baby som v 8tt a neviem co by sa malo so mnou diat nechodim ani castejsie cikat ani bradavky ma nebolia ale podbruskom ano ale chcela by som sa spytat ci mozme mat sex
@lukasko12 prosím ta, nechcem byt zlá, aké vidíš názov tejto témy? Tvoj prípad nepatrí sem, radšej sa prípad do skupiny 1.trimester kde si mamičky čakateľky odovzdávajú svoje pocity a skúsenosti......ďakujem za pochopenie. všetko dobre ti prajem, vela šťastía a zdravia tebe aj bábätku ☘️

@lilalila3 ahoj, ani ja ťa nechcem strašiť, tiež mi z jedného dňa na druhý zmizli všetky príznaky, v nedeľu večer som ešte revala ako mi je zle a v pondelok nič. Doma má vysmiali, že stresujem, v utorok už som sedela na gynde pri Dr. A bum, nie je akcia srdiečka. Dali mi tyzden čas, pre istotu, pre porovnanie. Ale ja som vedela. Vedela som v momente keď sa to stalo, a to som začínala len 7tt (podľa MS 9tt). Prečítala som tu všetky diskusie, založila si svoju, aj keď som to cítila. Modlila som sa každý večer, ale rástlo vo mne aj zmierenie. O týždeň mi potvrdili čo ja som už vedela, áno plakala som, ale už som bola zmierená. Anjelik je v nebi, ja idem zajtra na kontrolu, odmietla som kyret, a momentálne druhý deň mám krvácanie, ale nie silné, uvidím čo mi povie Dr, či bude čistenie potrebné alebo to zvládnem aj sama.
Vieš, nikto nevie povedať ako to dopadne, každé jedno tehotenstvo je iné, každá žena ma iný cyklus, iný deň ovulaciu..ale myslím si, že za seba teda môžem povedať, že aj keď anjelik bol v brušku len tak krátko, spojení sme boli silno a vycitila som to. A aj tie príznaky...niekto píše že niektoré ženy ich nemajú vôbec, prípadne neskôr..ale ak máš príznaky skôr, a vieš si porovnať s predošlým tehotenstvom (ako ja), že dokedy trvali predtým, a keď zrazu zmiznú...asi to niečo znamená. Áno môžu zmiznúť na deň, dva...ale mne sa už nevrátili a ja som vedela.
Držím palce aby si ty nebola tento prípad, ale ak máš možnosť, zbehni na pohotovosť. V nemocniciach sa chránia dobre, neboj sa že sa v tejto situácii nakazis alebo čo, ale budeš vedieť. Lebo úprimne, za mňa ten týždeň čakania bol ten najhorší v mojom živote. Teraz som smutná, ale viem čo sa stalo, a ako je na tom bábo, aj keď už je v nebi. ❤️
Veľa sily 🙏🏼