Máte skúsenosť s únavou a smädom v tehotenstve?

brumka111
19. júl 2011

Ahojte,
prosim pekne, vie mi poradit? Som v 7.tt a prekonavam neuveritelnu unavu a neuhasitelny smad, stale pijem a stale mam pocit , ze som smadna.
Musi to hned signalizovat cukrovku alebo to je len docasny sprievodny priznak? Mate s tym niektory skusenost? A co sa tyka unavy, tak to je nieco hrozne, ja sa v praci absolutne ale absolutne na nic neviem sustredit a najradsej by som lezala...a to fakt dost vydrzim, ale toto je pre mna velmi vycerpavajuce..

tinki
19. júl 2011

@brumka111 je to normálne..a čo sa týka cukrovky, ak si s tým nemala problém, nemala by si mať ani naďalej. Ale neviem aký je tvoj zdravotný stav. Existuje aj tehotenský diabetes, ale to ti už musí diagnostikovať lekár. Na začiatku tehotenstva ti budú robené krvné testy. Ak bude nejaká nezrovnalosť, tak sa to dá do poriaku. Únava je normálna a obzvlásť v lete, keď je tak strašne teplo. Daj sa na maródku a odpočívaj. Aj tak je lepšie byť v pohode.. 😉 veď máš na to nárok...Vodu pi koľko ti treba, ale striedaj druhy minerálok. Ale nie sladenú. Po nej budeš ešte viac smädná..ale to asi vieš... 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre