icon

Máte skúsenosti s Babygen testom na zistenie pohlavia z krvi?

monikafialka
30. jan 2020

Zienky dali ste si niektora prosim robit BABYGEN test na zistenie pohlavia z krvi, ak ano ako Vam oznamili vysledky - mailom ci museli ste ist k doktorke a ta Vam povedala? Je na vyber?

janulkamagyarova
30. jan 2020

@monikafialka aj ja sa pridam

river_song
30. jan 2020

Ja som bola, mozes si vybrať ci ti pošlú mailom alebo pošlú vysledky tvojmu lekarovi a on ich potom dá tebe.. ja som si dala poslat priamo..

agathachristie
30. jan 2020

Ano mám dobré skúsenosti, odpoveď mi za pár dní prišla mailom 😊

nikuska386
30. jan 2020

@monikafialka ja som bola v decembri oznámili mi to mailom, mala som na vyber, ale az po ukončenom 12 tyzdni 🙂

marionluna
31. jan 2020

Ja mam o to tiez zaujem, akurat skoda ze vysledky az po 12tt..

nikuska386
31. jan 2020

@marionluna bohuzial, ja som bola na odber v 10 tt a fakt som musela cakat na ukončenie 12 tt ale hned v ten den rano som tam volala a na obed uz mala výsledok 🙂

zuz0110
31. jan 2020

Ja som si vybrala, aby vysledok zaslali priamo mne. Na 5ty den mi skoro rano pipla sms, ze v maily mam vysledok. Mne ho dali este pred 12tt pretoze podla ms som uz bola po, aj ked realne nie (oneskorena ovulacia potvrdena folikulometriou) a nasa sestricka je super, takze tam dala ten skorsi 🙂.

marionluna
1. feb 2020
marionluna
1. feb 2020

Cize pohlavie z krvi existuje zistit len babygen a trisomy a nifty co som nasla na nete, viete este p dacom inom?

cokolada_876
Odpoveď bola odstránená
lusinda1989
6. feb 2020

Ja som si dávala zistiť pred 8mimi rokmi kedy to nebolo ešte tak populárne. Výsledok sa mi potvrdil a mam dievčatko. Kamoske sme to dali na Vianoce keď bola tehotná a tiež jej to vyšlo. Výsledky sa posielajú až po 12 tom týždni a to z toho dôvodu že po 12 tom týždni už nieje zákonná možnosť ísť na interupciu. Po 12 tom týždni už len zo zdravotného hľadiska.

kiki68
2. mar 2020

Mne robili nifty a tam to bolo v ramci toho to pohlavie. Aj to sedi s tym , co neskor ukazali sona. U nas bol papier na podpis, ze tymto nebudem uprednostnovat narodenie iba toho zelaneho pohlavia.

dzejdzej9
22. nov 2020

A boli ste niektora priamo na Galvanyho? Ako to tam prebieha? Treba nieco vypisovat? Dakujem