icon

MC Donald v tehotenstve

22. júl 2022

Zdravím, neviem či nájdem pochopenie, ale vnútorne ma to trošku zožiera. Som v prvom trimestri tehotenstva a trpím brutálnymi nevoľnosťami. V žalúdku neudržím nič, ani len dva hlty čistej vody. Išla som dole váhou už 8 kg, čo je pri mojich 47 kilach v normálnom stave nemysliteľné. Mám lieky, bola som v nemocnici, ale nič mi nepomohlo. Poslednú dobu mi pomáha jedlo z fastfoodov, konkrétne cola a burger z mekáča. Neviem si to vysvetliť, ale keď to zjem zostane mi dobre a som schopná piť aj jesť iné veci. Nikdy som nebola fanúšikom MC Donaldu a teraz si musím tú hlúpu colu dopriať takmer každý deň aby som to prežila 🙈. Mám kvôli tomu výčitky, že je to nezdravé a ja sa tým ládujem každý deň, ale neviem sa tomu vyhnúť keď chcem aby mi bolo dobre. Potom ako to zjem, už jem normálne, hlavne ovocie, zeleninu aby som aspoň nejaké živiny dodala bábätku.. Ale aj tak ma strašne zožiera tento zlozvyk. Nemal to niekto podobne? Viac ako ten burger si nedávam, niekedy ho ani nezjem celý, ale aj tak. Ach dúfam to čoskoro prejde

Strana
z2
banalu
23. júl 2022

Vobec sa tym netrap, rob co pomaha. Mne mekac isiel tiez na chut, a par krat som proste vyslala muza, ze nech ide kupit 🤣
Kolu som tiez pila kazdy den. Kupila som si plechovky, lebo musela byt cerstva, inak mi nepomohla. Stacila mi 1 kazdy den a v druhom trimestri som ju nepotrebovala.
A prvy trimester som dookola jedla hrianku s maslom, kremskou horcicou, sunkou, syrom a redkvickou. Nic ine moje telo netolerovalo 🤷🏻‍♀️
Mekac aj kazdy den nie je zly, ak ma pre teba viac za ako proti. V tvojom pripade ma momentalne viac za.

Strana
z2