Menštruácia počas tehotenstva

daddem12
9. aug 2021

Ahojte som tehotna bola som aj u lekara a potvrdil tehotenstvo lenze neviem presne v akom tyzdni som lebo som mala menses 2 krat v tom istom mesiaci mala som hned na zaciatku mesiaca 2qprila a koncila som normalne o 7 dni a hned nato som mala 22.4 a koncila som o 5 dni tak som z toho jelen

win_gi
9. aug 2021

Nebolo to len nejaké špinenie alebo také slabšie krvácanie? Moja teta toto mávala počas tehotenstva a skončila na rizikovom. Nechcem plašiť, možno je to bežné. Ale skús sa pre istotu opýtať svojho gynekológa na to.

kkovacovak
9. aug 2021

@daddem12 no logicky sa berie tá ms ktorá bola naposledy v termíne kedy mala byť. To ďalšie krvacanie mohlo byť niečo iné. Bola si u dr predtým alebo potom? Nemohlo to byť uhniezďovanie? Ešte mi napadá hematom ale to by dr videl. Keď ti potvrdil tehotenstvo tak čo bolo vidieť na sone?

daddem12
autor
9. aug 2021

@kkovacovak tunak v gb sa ma opytal len kedy som mala poslednu menstruciu a podla toho pocital nebral vobec do uvahy ze som mala v jednom mesiaci dva krat ale tehotenstvo potvrdil na 100percent a podla toho druheho pocitali tak to bolo 6+3tt ale krvacanie bolo silne ale nedavno som bola v nemocnici som na rizikovom lebo ma museli zasivat aby som nepotratila a podla nich som 16+3tt uz teraz
@win_gi

kkovacovak
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kkovacovak
9. aug 2021

@daddem12 takže podľa nemocnice si 17tt. To by sedelo s tou prvou menštruáciou? Lekár vlastne konal podľa toho čo vedel a to je že posledná menštruácia bola tá ktorá bola reálne posledná. Reálne týždne sa potom upravujú keď je bábätko väčšie ale tu asi nastal nejaký komunikačný šum. Riadila by som sa tým čo povedali v nemocnici a ak ťa teda pozreli a je všetko v poriadku tak tú druhú ms nerieš. Je možné že to bola reálne ms a to niektoré ženy v tehotenstve môžu mať.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre