Mohlo bábätku uškodiť pobehnutie v 7 tt.?
Ahojte. Dnes sa mi stala zapeklita situacia. Rano bol v praci zhon. V tom zhone som pobehla po chodbe a nasledne sla supdup schodmi dole ... na wc som si nasledne objavila na intimke svetlosyte zltohnede fliaciky. Ale stalo sa to lrn 1x. Intimku som vymenila a odvtedy je cista. Mohla som tymto mojim "pohybom" babatku uskodit ?? Viem ze to znie mozno prdhnane ale dompo MA a bojim sa o to vizc.
Ja som v začiatkoch tehotenstva behavala bezne 4-5 km, neboj sa
Mňa vystrasil hlavne ten vytok .. nikdy som ho predtym nemala. Teraz mam pocit sledovať sa a verit ze sa len daco poposuvalo pouvolnovalo vo vnútry neskodne ...
@sanny2993 urcite si mu tym nijak neublížila bežne ženy cvičia behajú tehotné, ja nosím na rukách 15 kg syna, chodím plávať, bicyklovať a som 13 t a lekár to len chváli že pohyb treba.
Ako sorry, ale neblazni. Tehotenstvo, ak si zdrava, nie je choroba. Ja som behavala 5-10 km viac krat tyzdenne do 25. tt. A tiez plavala 1000 m.
@sanny2993 pobehnutim a zbehnutim schodov sa urcite nic nemoze uvolnit. Ako pisu baby, pohyb je dolezity, nase babky kopali na poli na slnku a mali zdrave babatka. Vytok je v zaciatkoch tehotenstva normalny, ak sa ti nieco nepaci, zbehni k dr., ale kym to nie je cerstva krv, malo by to byt v pohode.
Spinenie mohla byť stará krv ešte z uhniezdenia a len to šlo von.
Pokiaľ by sa aj nedajbože niečo stalo, tak to rozhodne nebolo pohybom.
Bábätko je menšie ako zrnko maku. Je chránené maternicou a celým tvojim telom. Nemaj výčitky. Tým to byť nemohlo
@sanny2993 Ja som tak spadla na lyziach (v 1. trimestri), ze som myslela, ze je po mne a nestalo sa nic ani mne, ani dietatu. Nejake pobehnutie naozaj uskodit nemoze.
@sanny2993 na odľahčenie, ja som už pár krát bežala s 15 kg synom na rukách cez celý dvor na záchod lebo už tlačil a ver, že najrýchlejšie ako som vládala a nič sa druhému nestalo 😁
Ja som bola v 7 mesiaci tehotná v taliansku turistikovat. A do 5 mesiaca som denne cvičila na páse. Pohyb ti len prospeje.
Ďakujem všetkým zienky. Ja sa pohybu nebojim. Prave naopak. Aktivne som športovala pred tehu aj vprvych tyzdnoch /ako nic 31 km tura/ a pohybu chodze sa nebojim. Mna vyplasilo len to ze doteraz som nemala ziadne sfarbene spinenie. Az dnes po tom mojom prudkom behu po chodbe a schodoch. Na koniku sa docitate hocico, ako zienky prisli o babo pri klaknuti, priylaceni na wc,tak viete ... Mozno vam to pride absurdne ale zeny co uz raz potratili ako aj ja pred 4 mesiacmi by vam vedeli rozpravat. Radšej opatrne a treba sa pytat pytat pytat ... aj ja som sa pytanim ukludnila 🙂 dakujem vam

@sanny2993 pohybom si babatku neublizila urcite 🙂