icon

Mohlo bábätku uškodiť pobehnutie v 7 tt.?

sanny2993
3. sep 2020

Ahojte. Dnes sa mi stala zapeklita situacia. Rano bol v praci zhon. V tom zhone som pobehla po chodbe a nasledne sla supdup schodmi dole ... na wc som si nasledne objavila na intimke svetlosyte zltohnede fliaciky. Ale stalo sa to lrn 1x. Intimku som vymenila a odvtedy je cista. Mohla som tymto mojim "pohybom" babatku uskodit ?? Viem ze to znie mozno prdhnane ale dompo MA a bojim sa o to vizc.

hailey1
3. sep 2020

@sanny2993 pohybom si babatku neublizila urcite 🙂

punka24
3. sep 2020

@sanny2993 nemyslím... ja som behala na autobus či vlak ešte na konci 7. mesiaca s veľkým brušiskom... pohyb neuškodí...

tomikejt
3. sep 2020

Ja som v začiatkoch tehotenstva behavala bezne 4-5 km, neboj sa

sanny2993
autor
3. sep 2020

Mňa vystrasil hlavne ten vytok .. nikdy som ho predtym nemala. Teraz mam pocit sledovať sa a verit ze sa len daco poposuvalo pouvolnovalo vo vnútry neskodne ...

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
marvin1234
3. sep 2020

@sanny2993 urcite si mu tym nijak neublížila bežne ženy cvičia behajú tehotné, ja nosím na rukách 15 kg syna, chodím plávať, bicyklovať a som 13 t a lekár to len chváli že pohyb treba.

asia83
3. sep 2020

@sanny2993 Ja som dupala dole z Kriváňa v cca 12 tt. Určite to s tým súvis nemá. Ak je plod silný, môžete aj bežať, dupať ako slon, nič sa nestane. Ak je slabý, môžete celé dni ležať s vyloženými nohami a potratíte. Treba veriť.

yanni
3. sep 2020

Ako sorry, ale neblazni. Tehotenstvo, ak si zdrava, nie je choroba. Ja som behavala 5-10 km viac krat tyzdenne do 25. tt. A tiez plavala 1000 m.

fokuska
3. sep 2020

@sanny2993 Pobehla si po chodbe a sla dole schodmi?? Ja ze si sa dolu schodmi skotulala, ze si spadla.
Nechapem, bezne nechodis po schodoch? Nejdes rychlejsie, vzdy len pomalicky kracas? Alebo preco si myslis, ze by to mohlo nejak uskodit?

hailey1
3. sep 2020

@sanny2993 pobehnutim a zbehnutim schodov sa urcite nic nemoze uvolnit. Ako pisu baby, pohyb je dolezity, nase babky kopali na poli na slnku a mali zdrave babatka. Vytok je v zaciatkoch tehotenstva normalny, ak sa ti nieco nepaci, zbehni k dr., ale kym to nie je cerstva krv, malo by to byt v pohode.

ivca88
3. sep 2020

Spinenie mohla byť stará krv ešte z uhniezdenia a len to šlo von.
Pokiaľ by sa aj nedajbože niečo stalo, tak to rozhodne nebolo pohybom.
Bábätko je menšie ako zrnko maku. Je chránené maternicou a celým tvojim telom. Nemaj výčitky. Tým to byť nemohlo

dskjhfdlkdjhl
3. sep 2020

@sanny2993 Ja som tak spadla na lyziach (v 1. trimestri), ze som myslela, ze je po mne a nestalo sa nic ani mne, ani dietatu. Nejake pobehnutie naozaj uskodit nemoze.

marvin1234
3. sep 2020

@sanny2993 na odľahčenie, ja som už pár krát bežala s 15 kg synom na rukách cez celý dvor na záchod lebo už tlačil a ver, že najrýchlejšie ako som vládala a nič sa druhému nestalo 😁

evinkakub
3. sep 2020

Ja som bola v 7 mesiaci tehotná v taliansku turistikovat. A do 5 mesiaca som denne cvičila na páse. Pohyb ti len prospeje.

sanny2993
autor
3. sep 2020

Ďakujem všetkým zienky. Ja sa pohybu nebojim. Prave naopak. Aktivne som športovala pred tehu aj vprvych tyzdnoch /ako nic 31 km tura/ a pohybu chodze sa nebojim. Mna vyplasilo len to ze doteraz som nemala ziadne sfarbene spinenie. Az dnes po tom mojom prudkom behu po chodbe a schodoch. Na koniku sa docitate hocico, ako zienky prisli o babo pri klaknuti, priylaceni na wc,tak viete ... Mozno vam to pride absurdne ale zeny co uz raz potratili ako aj ja pred 4 mesiacmi by vam vedeli rozpravat. Radšej opatrne a treba sa pytat pytat pytat ... aj ja som sa pytanim ukludnila 🙂 dakujem vam