Môže dieťa kopať už v 11 týždni?
som v 11tt a mam niekedy pocit akoby ma malinke kopalo.Je to mozne?
tak to teda urcite, ze nie 😉
podľa mňa tiež nie....
Ahojte ja som v 11 týždni a na sone sme s doktorom videli ako moje male kope nozickami a hýbe rucickamu a ja to cítim ako slabsiu bolesť pod pupkom..a to vtedy ked sa hýbe..🙂))
podla mna nie🙂
teraz pri druhom tehu cítim pohyby od 12tt,začalo to slabučkým bublinkovaním a od 14tt bábo cítiť aj keď mi niekto priloží ruku na bruško 🙂..pri prvom som prvé pohyby cítila v 16tt 🙂
no neviem...neviemmm...kopat urcite nie ale pohyby mozes citit..ja som sla v 13tt na sono a rano ked som sa zobudila tak som citila take sklbkanie a bublinkovanie ...a v priebehu 3 tyzdnov sa to zintennzivnuje takze to asi creva nebudu 🙂 🙂 🙂
jasne😀, ja som citila pohyby vzdy o dva dni skor ako som si robila tehu test 😉
njn, toto sa pýta žena, čo čaká 3. dieťa 🙂
Urcite nemozes citit pohyby a su to len creva, sak babo ma cca 8 g a vsade sa docitas ze je to len pohyb criev a to sa ti zda ze obcas nieco pukne,ako keby koplo ale urcite to pohyby niesu.A este pises ze si v 11 tt a blogu mas napisane ze si v 39tt nepomýlila si sa? 😝
Ja som od zaciatku teho mala zvysenu cinnost criev, plynatost a rozne pocity v bruchu ako krutenie, steklenie... a ani som nejedla naduvacie potraviny 🙂 Potom som si ani nevsimla, kedy babo zacalo kopat, nebol v tom rozdiel 🙂

myslim, ze nie ... ja som kazde dalsie citila skor ... stvrte dietatko som citila prvy krat v 16 tt ... myslim, ze v jedenastom su to skor nejake pohyby v crevach 🙂