icon

Môže dieťa kopať už v 11 týždni?

tvks
2. sep 2012

som v 11tt a mam niekedy pocit akoby ma malinke kopalo.Je to mozne?

Strana
z2
sestricka5
13. dec 2012

myslim, ze nie ... ja som kazde dalsie citila skor ... stvrte dietatko som citila prvy krat v 16 tt ... myslim, ze v jedenastom su to skor nejake pohyby v crevach 🙂

abbie
13. dec 2012

tak to teda urcite, ze nie 😉

jasmi289
13. dec 2012

podľa mňa tiež nie....

mayaex
16. mar 2013

Ahojte ja som v 11 týždni a na sone sme s doktorom videli ako moje male kope nozickami a hýbe rucickamu a ja to cítim ako slabsiu bolesť pod pupkom..a to vtedy ked sa hýbe..🙂))

amouramour
16. mar 2013

podla mna nie🙂

zuzu188
16. mar 2013

teraz pri druhom tehu cítim pohyby od 12tt,začalo to slabučkým bublinkovaním a od 14tt bábo cítiť aj keď mi niekto priloží ruku na bruško 🙂..pri prvom som prvé pohyby cítila v 16tt 🙂

andy03
16. mar 2013

no neviem...neviemmm...kopat urcite nie ale pohyby mozes citit..ja som sla v 13tt na sono a rano ked som sa zobudila tak som citila take sklbkanie a bublinkovanie ...a v priebehu 3 tyzdnov sa to zintennzivnuje takze to asi creva nebudu 🙂 🙂 🙂

saranata
16. mar 2013

jasne😀, ja som citila pohyby vzdy o dva dni skor ako som si robila tehu test 😉

darinkazv
16. mar 2013

njn, toto sa pýta žena, čo čaká 3. dieťa 🙂

dianka3
16. mar 2013

Urcite nemozes citit pohyby a su to len creva, sak babo ma cca 8 g a vsade sa docitas ze je to len pohyb criev a to sa ti zda ze obcas nieco pukne,ako keby koplo ale urcite to pohyby niesu.A este pises ze si v 11 tt a blogu mas napisane ze si v 39tt nepomýlila si sa? 😝

matafen
16. mar 2013

Ja som od zaciatku teho mala zvysenu cinnost criev, plynatost a rozne pocity v bruchu ako krutenie, steklenie... a ani som nejedla naduvacie potraviny 🙂 Potom som si ani nevsimla, kedy babo zacalo kopat, nebol v tom rozdiel 🙂

usacek79
16. mar 2013

@dianka3 nepomylila sa, otazku kladla 2.septembra, treba citat pozornejsie 😉

Strana
z2