icon

Môže hcg najskôr klesnúť a potom sa zvýšiť?

haluta
20. aug 2016

Ja som vcera mala 3100 a po laparoskopii 2852 :( asi nie je sanca ze?

renimac
20. aug 2016

A prečo ti robili laparku, keď si tehu?!

haluta
autor
20. aug 2016

@renimac mysleli ze to je mimomaternicove podla hpg ked je take vysoke. Len zistili ze dvojicky asi, co uz teraz ked klesa :(

renimac
20. aug 2016

@haluta veď ale najprv sa meria opakovane hcg niekoľko dní po sebe, až potom sa robí laparka. Aby prípadne neukončili prebiehajúce tehotenstvo. To čo sú za fuseri?

renimac
20. aug 2016

@haluta normálne som sa vytočila. Akože posrali to riadne. Nechápem tento postup. Vždy sa najskôr musia presvedčiť podľa hcg, merajú dva až tri dni po sebe. Až potom môžu rozhodnúť o zákroku. To si kde bola? Aby som sa tam náhodou nikdy nedostala. Ach zlato, je mi to ľúto.

haluta
autor
20. aug 2016

@renimac len nevideli plod a bali sa ze to je niekde vo vajcovodoch take velke a ze to praskne. :( a dnes uz primar videl aj dva plody :( uz teraz nic neurobim :(

haluta
autor
20. aug 2016

@renimac malicky plod ze to zodpoveda tak maximalne 900 hcg

renimac
20. aug 2016

@haluta ja to chápem, ale mali sa najskôr presvedčiť meraním hcg. Tiez som mala mimomaternicove a boli si viacmenej istí podľa sona, ale radswj pockali este jeden den, aby videli vyvoj hcg. Presne preto, aby neukoncili zdrave tehotenstvo. Vsade sa to tak robí. Teda tam kde si bola očividne nie. Som nahnevaná namiesto teba. Lebo to mohlo dopadnúť inak. Držím palce nech sa čoskoro opäť podarí. A do konca.

renimac
20. aug 2016

@haluta je to aj v lekarskej správe? Ta veľkosť plodu.

haluta
autor
20. aug 2016

@renimac on plod ani vcera nevidel, ze nieco malicke ze by to mohol byt vacok ale nic. Skoda :( velka dvojnasobna :(

renimac
20. aug 2016

@haluta

shia
20. aug 2016

@haluta a v ktorej nemocnici si bola? mne tiez cchceli robit prerusienie tehu, vraj mimomaterniceove, ale ja som sa nedala, ze este chem pockat, a za dva dni z toho zrzau bolo normalne tehu, oni to este videli len "cestou" vo vajcovodoch a to ich pomylilo...no comment...aj tak to nakoniec nedopadlo dobre, ale to je uz iny pribeh, ide o to, ze nechapem co su taki hrrr, nie aby riesili to co je, ale oni sa toho radsej zbavia a maju to rychlejsie "vyriesene", chapem ako sa citis :((( drzim aplce nech to dobre doapdne a skoro sa zase podari, ak toto nahodou nevyslo..

haluta
autor
21. aug 2016

@shia mna sa moc nepytali len ze za pol hodiny uz na salu. Trstena

chmurkaxy
21. aug 2016

@haluta ahoj, pri dvojickach sa stáva,že sa jedno pustí a hcg na istý čas klesá,potom začne stúpať. Držím päste,aby to bol tvoj prípad!

haluta
autor
21. aug 2016

@chmurkaxy
@shia
@renimac babenky dnes sa zvysilo na 3900, prisla mi to povedat sestricka. Este cakam na doktorku....

nivea777
21. aug 2016

@haluta dobre to dopadne,drzim palce..v kolkom tt si?

haluta
autor
21. aug 2016

@nivea777 v 6 tyzdni ....

haluta
autor
21. aug 2016

@chmurkaxy ty si mala dvojicky?

renimac
21. aug 2016

@haluta držím palce 😉

chmurkaxy
22. aug 2016

@haluta áno,po umelom oplodnení,kedy vložili dve, mi stúpalo hcg,potom chvíľku klesalo a zase začalo stúpať. Ale mne U potom kleslo úplne,lebo sa nechytilo ani jedno. Máme veľa diagnóz.

nivea777
29. aug 2016

@haluta ako si dopadla?

haluta
autor
29. aug 2016

@nivea777 minuly tyzden sa mi to zdvihlo za 3 dni o 40% len. Na ultrazvuku bol uz vidno zltkovy vacok. Tehotenstvu nedavaju sancu. Teraz v utorok idem na kontrolu. :(

nivea777
29. aug 2016

@haluta aj ti povedali preco ti to tak pomaly ide? je to mimomaternicove alebo co? budem drzat pale

06lienocka
29. aug 2016

@haluta nech to stupa držim palce

haluta
autor
29. aug 2016

@nivea777 no nie je to mimomaternicove aj to kukali na tej laparoskopii... :(

haluta
autor
29. aug 2016

@06lienocka zajtra idem na kontrolu :( mam strach

06lienocka