Môže mi v 9. týždni rásť bruško?
ahojte, toto je moje prvé tehotenstvo, v ktorom som nepotratila. chcem sa opýtať, som v 9 tt a všimla som si že mi trošku narástlo bruško, môže to byť lebo sa mi to iba zdalo?? Ďakujem
ja som v 8 tt, a mám tiež dosť nafúknuté brucho a pribrala som 3 kg. ale ja som si vedomá že to je z jedla, lebo tak ako pri prvom dieťati tak aj teraz mám od začiatku stále hlad a stále niečo pojedám. Možno to bude divné, ale mne je dosť ľúto že absolutne neviem čo sú to tehotenské nevoľnosti, chutí mi všetko, nič mi nevadí, nič mi nesmrdí, pojedla by som všetko čo vidím a nemôžem si pomôcť. A to vôbec nie som silnej postavy. Vyhováram sa na to, že pri druhom dieťati brucho rastie rýchlejšie, ale v kútiku duše viem že to je zatiaľ len "slaninka" 🤐 🙂
@yuuki aj mne je tak ale horsie mi je ked nejem tak som sa zacala systematicky cpat kazde dve hodiny potom mam aj dva dni ked mi neni vôbec zle alebo len od obeda do vecera🙂ked som jedla ako predtým bolo mi hrozne cele dni som len lezala:(:(ale vdaka Bohu nevraciam aj ked mam na male
@lucka127 ja som 10tt a zatial + 4kg 😀 neviem ani ako..inak mam 48 kil a teraz 52 uz asi 4 tyzdne a odvtedy to stoji ... podla mna telo vzdy na zacistku tehu naberie nejake zasoby pre istotu na horsie casy 🙂 .. aj minule tehu som najskor pribrala a potom schudla 6 kil ked mi byvalo zle 🤐
ja som otehu a hned na druhy den som vypadala jak v 5. mesaici
@lucka127 mno super vahu ale aj tak to telo neni idealne 😀 a hlavne ten zadok 🙄 a o celulitide ani nehovorim 😀 aj ja sa snazim cvicit ani tak nije kvoli vahe ale kvoli centimetrom 😀 ... uvidime ako to pojde dalej ..minule tehu som zacinala s vahou 55 a moja "konecna" vaha 😀 bola 63 a to uz som sa citila ako velryba.. hlavne ked som isla do vane 😀 ..tak dufam ze toto tehu to nebude viac 😀
@lucka127 fuha tak to si dobre dala dole 🙂 to gratulujem 🙂 ... mno tie sviatky...ja som "chvalabohu" presla sviatky s nevolnostami cize som moc tych sladkosti nepojedla 🤐 .. minule tehu som nevolnosti mala az po sviatkoch a tak to aj dopadlo kedze som zo zaciatku pribrala asi 6 kil a potom jak prisli nevolnosti tak to islo vsetko dole .. keby mi nebyva zle tak hadam aj ja priberiem 20 kil minimalne 😀
@maribell waa nestras:D:D mne byva a vidis aj tak + jem :( a to cvicim fakt silne zostavy + rychla chodza,ten chlieb mi strasi v strave, dosial som ho nejedla:( :D nuz ked som to dala 3x dam var aj na 4 a potiahnem uz konecne aspon an 59,ale chcela som si vysoke vahy teda usetrit..ale ako vidim nech co robim to robim .. 😝
Všetky píšete ako priberáte a mate chute jesť hádam všetko, ja som na konci 4 mesiaca, a vôbec nemám chuť do jedla, teda myslím, nechzútí mi varená strava, skôr jem mliečne výrobky ako jogurty a syry a jem veľa ovocia... sem tam nnejaké pečivo alebo ryža, zatiaľ som pribrala len 3 kg, ale aj z toho som už niečo zchudla... _pýtala som sa aj dr že či je to normálne, ale že pkiaľ jem bielkoviny a vitamíny tak že to nevadí.... že je hlavné že bábo rastie.... takže buď ten môj čas na rozjedenie ešte len príde alebo to ostane takto... Ak to ostane takto tak sa teším bo bez toho som dosť plnších tvarov 🙂 takže mi vyhovuje že moc nepriberám 🙂 a vám ostatným držím palce aby to priberanie nešlo mnoc rýchlo 🙂
@lucka127 mne uz zle nebyva chvlabohu to uz prestalo ale jest mi aj tak nechuti 😖 neviem sa prinutit cosi zjest a zujem uplne s nechutou..najhosie je ze vzdy mam chut na to co nemame doma 😀 ... ja chodim s manzelom plavat 🙂 ..aspon raz do tyzdna viem ze z toho isto neschudnem ale aspon nejaky pohyb ...doma ma cvicit nebavi..neviem ako 😠 a neviem sa do toho prinutit
Aj ja som mala hned bruško z rohlikov a tresky 😀
moze, aj mne hned vyskocilo brusko. je to sice zo zadrziavania vody a prekrvenim, ale nohavice som nezapla.
Ahojte, som v 9tt a bruško ma iba trošku tlačí, proste cítim že tam je niečo naviac. Keď sa najem je aj bruško vidieť, ale väčšinou mi je celý deň navracanie takže bez jedla je moje bruško neviditeľné 😎

Aj pri 1. aj pri 2.tehotenstve som mala brusko snad od 5.-6.tyzdna 🙂 nezapla som sa do nohavic a od 3m som uz nosila tehotenske (vyvyseny pas). Tie som asi v 6.mesiaci odlozila, lebo ako maju dole sev, tlacil ma. Diktor mi povedal,ze je to tym, ze mam nizsie maternicu a vsetko mi pojde do bokov. Aj tak bolo ;)
Tiez mam za sebou potraty, mysli pozitivne!!! Ten strach poznam, ja som potratila raz aj 9.tyzdni :( ale to som sa ani necitila ako tehotna, ani brusko nerastlo :( Ale mam 2 dcerky, takze mysli a mysli len pozitivne!!!