Môže orgazmus na začiatku tehu spôsobiť potat?
Ahojte,
mam otazku. Prvy krat od kedy som tehotna som mala orgazmus (doteraz sme to radsej neskusali lebo sme sa bali) vcera prisla chut a skusili sme bolo to bez vniknutia dnu. Proste robil to len prstami.
Som práve na zaciatku 6.tt
Po asi 2 hod.ked som isla v noci na wc som zbadala ze zo mna vytiekla mensia zrazenina krvi asi tak 1cm v priemere. Velmi som sa zlakla co to mohlo byt, uz som si myslela ze je koniec...
Ze to je spontanny potrat. Bol to velky sok ked som to zbadala, ani zaspat som dalej uz nevedela.
Nastastie nic uz zo mna nevytieklo, ani spinenie..nic
Bolesti tiez ziadne neboli, ani niesu, nastastie🙏
Samozrejme uz nebudeme nic skusat pokym Dr. na prvej prehliadke nepovie ze je vsetko OK.
Co to mohlo byt? Mate s tym niektora skusenost? Velmi sa bojim ci je vsetko v poriadku.
Az si vycitam ze sme to vobec robili :😢 ten strach o to male je velky
je to moje prve tehu, takze skusenosti nemam ziadne ☹
Dakujem
Áno, že mohla byť zrazenina v krčku a odtiaľ sa zrejme stahmi vyplavila, Dr. mi ani sex celé tehu nezakazal, ale nechcela som nič riskovať. My sme inak nemali sex celé tehotenstvo pri všetkých 3 deťoch, len teda tento 1 krát aj to nie priamo styk lebo pri prvom tehu som potratila a všetko sa to začalo kašľať po sexe tak sme sa báli..
@tianna tak to ti verim...clovek ma potom len vycitky..a sex za to fakt nestoji
Presne.. radšej už nič neriskuj, sex neutecie.. 🙂
@tianna a myslis ze taky ze obcasny slabucko hnedy vytok je v poriadku? taky ze ho vidim len na wc papieri po utreti...
@tianna a je ho naozaj len trochu..niekto by si to mozno ani nevsimol
Podľa mňa áno, ja som 2 dni krvácala a potom ešte cca deň spinila..

Celé tehotenstvo..