Môže skončiť tehotenská nevoľnosť aj skôr ako v 12. týždni?
Máte niekto takúto skúsenosť, že sa tehotenská nevoľnosť vytratila skôr ako až na konci tretieho mesiaca?
MNE SA VYTRATILA AZ NA KONCI 3.mesiaca.u kazdej je to inak
u mna trvala cele teho, este v den porodu som zvracala, takze je to vsetko individualne 🙂
ja som si obe tehu podstivo odzvracala az do porodov, ale aspon som schudla 😀
Jasne, je to individuálne. Mám známu, ktorá zvracala celé tehotenstvo a ešte aj počas pôrodu.
mne byvalo tazko asi do 10 tyzdna, ale inak ani pri prvom ani pri druhom tehu, netusim co to je zvracat, takze je to velmi individualne. Kazdeho potrapi nieco ine. Mne jedine co napovedalo, ze som tehotna bolo, ze som nemohla spavat.
prve tehu -prvy trimester som nemala ziadne nevolnosti zacalo to az vo 4mesiaci po kazdom jedle a po vsetkych vonach
druhe tehu - prvy trimester som bola na zachode stale a preslo az po 12tyzdni
som v 13tt a nevolnost u mna stale pretrvava som zvedava do kedy.... 😒
pri prvom tehu som ani ziadnu nemala a teraz mi skoncila v 10tt 🙂 - teda zatial dufam ze sa ani nevrati uz.. 🙂
a co sa na zaklade tychto odpovedi dozvies?... 😕
u mna ani nezacala 🙂 az cca tyzden pred porodom mi bolo tazko... ale u kazdeho je to individualne. takze nemusis sa stresovat je to normalne, ved kazda je ina!!!!
niekedy tehotenska nevvolnost sa vobec u tehotnej zeny neprejavi, a niekedy trva celu tehotnost. je to velmi rozdielne a taketo priznaky sa vobec nedaju selektovat, kedy resne maju zacat a kedy musia skoncit.
vobec to nie je hlupa otazka...mne bolo teraz zle len zhruba 2 tyzdne...uz mi zle nie je, len som unavena, mam pachut v ustach a bolia ma prsia...tiez som sa vystrasila, ze ci je s babatkom vsetko oki, ale to neovplyvnis..o tyzden idem na kontrolu, tak uvidime.....
mam 3 deti, nevracala som ani raz, iba okolo toho 9-12 TT mi byvalo vecer tazsie od zaludka....
Mne nevolnosti skoncili minuly tyzden teda v 10tt a dufam, ze uz sa to nevrati 😉 Ale to je u kazdej zeny ine... Kamoske bolo zle este aj v piatom mesiaci...
môže sa to stať, ja som nemala vôbec nevoľnosti...buď rada a teš sa 🙂
mne skončila v 9tt a občas sa ešte objaví ale nie tak veľmi ako predtým
V tehotenstve je vsetko mozne, kazde je ine, neda sa to porovnavat, teraz ti mozu nevolnosti ustat a znova sa kedykolvek vratit, pre tehotenstvo neexistuje presna definicia, ze teraz toto bude takto a za tri mesiace takto, kazde tehotenstvo je jedinecne a neopakovatelne 😅
ja som nemala tehotenskú nevoľnosť ani pri prvom a ani pri druhom tehotenstve 🙂
Presne toto isté teraz riešim aj ja. Som v 9.týždni a cítim sa už oveľa lepšie, ako keby som ani nebola v tom. Najprv ma to vystrašilo, lebo to prišlo tak náhle, ale v pondelok mám kontrolu, tak hádam bude všetko ok.
Mne zvracanie prestalo v 9-10 tt, tiez ma to vystrasilo, ale bolo to v poriadku. Potom uz som nezvracala ale ostalo mi napinanie pri pachoch, jedle, od hladu...az do 16 tt.
ja som zaciatok mala celkom v pohode, max. mi bolo tazko ale teraz ku koncu katastrofa, dennodenne palenie zahy a zvracanie kazdy druhy-treti den, dokonca som od poslednej poradne schudla 2kg ☹
pritom pri prvom tehu som bola v pohode cely cas... kazde tehotenstvo je fakt ine .... 😕
ja som mala stastie a vôbec som nemala nevolnost,ani teraz a ni pri malej
U mna , čo sa nevolnosti v tehotenstve , tak to by som podla toho ani nezbadala , ze som tehotna .. ani raz mi zle nebolo , chvalabohu 🙂
Prvé tehotenstvo som mala ranné nevoľnosti do 12tt.A teraz čakám druhé dieťatko 🙂 ,som v 10tt a nevoľnosti mi zatiaľ skončili.Je to naozaj individuálne u každej ženy.
mne byvalo tiez zle prve tehu asi do 12tyzdna a toto tehu do 9teho tyzdna 🙂 ...
no mne uz zacina 13.tt a zle mi je furt.. pomooc
je to u každej individuálne ja som v 10+6 a ešte niekdy mi býva zle ,ale mám pocit,že sa to zlepšuje ..-uvidíme dokedy 😉

mne sa vytratila okolo 9tt, ale potom sa zas vrátila po mesiaci 🙂