icon

Môžem byť tehotná pri hodnotách hCG 2,7?

mamkamiska
14. nov 2023

Dnes som bola na ultrazvuk ,dr nic nevidel.
Bola som aj na odber HCG,vyšiel mi 2,7..
Dr vravel ze tehotna niesom podla krvi.
Je možné ze mi este ukaze tehotenstvo.
Posledna menstruacia bola 4.10
Posledny pohlavny styk som mala 14.9.
Diky

Strana
z2
bejbs123
14. nov 2023

@mamkamiska no ved 2doktori vam potvrdili,ze tejotna nie ste,tak nerozumiem,preco este tato diskusia,ved je to jasne

majamat
14. nov 2023

@andreatytler nie je ziadny dokaz, ze by sa o tehu mohlo jednat.
dolezite je brat do uvahy referencne hodntoy z nasich labakov, lebo aj sety na vysetrenie su rozne a preto sa stava, ze podla toho, ake sety sa pouzivaju, mozu sa lisit pri vysledku rovnakeho paramatra v rozdielnych labakoch. podla nasich labakov je norma 5.

takze na zaklade coho usudzujes, ez by bola tehu?
20dni po styku mala ms. tehu test negativny. 1,5m po styku dr nic nevidel, HCG negativne.
to, ez by ho mala 4,10 vyssie, do je len spekulacia. nie je dovod si to mysliet.

mamkamiska
autor
14. nov 2023

@andreatytler
Pred mesiacom som mala HCG 1,4

alissa1222
14. nov 2023

Kedy pochopis že nie si tehotná ? Akože ja neviem ženy ale niektoré ste úplne trafene..

majamat
14. nov 2023

no prosim, aj pred mesiacom HCG vylucilo tehu.

veronikaszabova
14. nov 2023

@mamkamiska tehotna nie si, ani si nebola.

andreatytler
14. nov 2023

@mamkamiska Tak to si nebola tehotna ani pred mesiacom.
Ale je cudne ze mas tie zvysene hodnoty Hcg. Co povedal na to doktor?

andreatytler
14. nov 2023

@majamat Tehotna urcite nie je. To som povedal hned, ale bol tam pristor na spekulaciu ze bola tehotna pred mesiacom. Ale teraz ked dopisala ze robili Hcg aj pred mesiaom a bolo este nizsie, tato spekulacia je pase.

matulka82
14. nov 2023

@mamkamiska nie, do 5 je negat. aj na sone by uz bolo vidno , aj keby je ovu posunuta.Hlavu hore, uz najblizsie to moze vyjst

majamat
14. nov 2023

@andreatytler priestor na spekulaciu je vzdy, ale pokial tam nie je nejaky podnet k spekulacii, potom to vedie akurat k oklonu od reality.

akoze styk uprostred cyklu, o 2-3t ms, negativne testy, to ma vysoke %zien v plodnom veku. to akoze je tam tiez priestor na spekulaciu, ze mohli byt tehu? ved ziadny naznak, ze by mohli byt tehu, rovnako ako autorka.

domka222
15. nov 2023

@andreatytler však písala, že si robila celý október testy a boli negatívne, krv negatívna a ty jej píšeš, že bola tehotná? Negatívne testy+ menštruácia = jasný výsledok

andreatytler
15. nov 2023

@domka222 Asi citas diskusiu odzadu lebo to ze si cely oktober robila testy napisala az po tom co som napisala ze asi bola tehotna.
A aj keby to napisala pred tym, kolkokrat su domace testy negativne aj napriek tomu ze je zena tehotna. Bud je to vo velmi rannom stadiu, alebo to zle otestuje.

domka222
15. nov 2023

@andreatytler pre istotu som to pozrela ešte raz. Ako písala, že si robila celý október testy a boli negatívne, ty si jej na to napísala, TEHOTNÁ UŽ NIE SI. Mi chceš povedať, že zle testovala celý mesiac? Tehotná ani nebola a proste jej MS meškala z iného dôvodu.

bejbs123
15. nov 2023

Dievcata,ja by som tuto diskusiu uzavrela,pretoze je to tocenie sa koliesku. Autorka nie je a ani nebola tehotna,potvrdili jej to doktori,testy z mocu aj z krvi,viac tam nie je co rozoberat

andreatytler
15. nov 2023

@domka222 Moja spekulacia bola ze ak bola tehotna, tak na konci septembra, pred menstruaciou ktora bola zaciatkom oktobra. Po tej menstruacii a pocas oktobra ked testovala uz tehotna urcite nebola. Ale aj toto sa ukazalo ako nerealne, lebo neskor povedala ze pred mesiacom mala Hcg este nizsie.
Nerozumiem celkom dobre v com je problem a preco som touto spekulaciou nasrdila tolko zien. Teoreticky mohla byt podla datumov tehotna. Mala styk, menstruacia meska. kludne to mohlo byt tehotenstvo ktore vydrzalo tyzden. Nechapem co je na tom take hrozne ked sa to pripusti. Podla mna velmi vela zien co sa nechrani ma taketo tehotenstva o ktorych ani nevedia. MS im meska par dni, alebo ani nemeska.

domka222
15. nov 2023

@andreatytler vidíš a stále si ideš svoje 🥴

melany444
15. nov 2023

@mamkamiska 8 dní bežne môže meškať MS,išla si skoro ku gynekológovi

zuzi0911
15. nov 2023

Posledný styk september...teraz by si bola minimálne v 10tt ....menej vôbec...čiže tehotná si není ...a ms ti mešká asi zo stresov

majamat
15. nov 2023

@andreatytler lbo si to jej tehu vymyslas. nie je tam ziadny realny podklad si to mysliet. nie j tam nic, co by tehu dokazovalo. ale ze vobec bic a ty stale ides svoje.

majamat
15. nov 2023

@andreatytler samozrejme pisem o situacii, ked sme nevedeli, ze hcg mala aj pred mesiacom negativne.

a k argumentu, ez jej meskala ms.
hypoteticka situacia, ze by islo o biochemicke tehu. v takomtehu dojde k oplodenniu,ale vajicko odide. cize hcg moze stupat, ale len na nizke hodnoty ( no malo by byt nad normu, aj viac ako 5 je stale nizka hodnota ), dojde teda k odhcodu oplodneneho vajicka. hcg hned klesne, testy negativne.
cize toto by sa pri biochem tehu mohlo stat na prelome septembra a oktobra.
lenze jej ms meska v novembri, ked uz mesiac nie je tehu a ani cely mesiac nemala dostatocne vysoke hodnoty hcg na to,a by jej to ukazal test. cize ak by jej ms mal meskat, tak jej meska v oktobri, nei novembri.

domka222
15. nov 2023

@majamat ale to nevysvetlíš, lebo na MK je v poslednej dobe menštruácia, negatívny test,každé pichnutie,špinenie, negatívna krv vždy príznak, alebo tehotenstvo

majamat
15. nov 2023

@domka222 no veru.
este mam dost aj z tych testov.
baby si urobia test,a ni im ms nemeska. uz som to neikde spominala, mne toto nevadi. nech si ich robia aj 10denne. no nechapem, preco sa chytaju kazdeho naznaku ciarky a hodia foto na mk,a by vsetci preskumali, ci tam je duch,a lebo kanalik.

staci si pozriet temu - Som tehotna? a pod. temy. a clovek pochorpi, ze jediny platny vysledok su 2 jasne viditlene ciarky, ci duchovia,a lebo kanaliky sa objavuju u vacsiny zien a oni to hned povazuju za tehu. nehovoriac o tom, ze autorky prispevkov asi nemaju oci, lebo nevidia, ze nazivo je to viditelne viac, ako na foto. taku foto je tu zbytocne zverejnovat.

Strana
z2