icon

Môžem byť tehu?

benete
15. júl 2018

Ahojte tak na úvod som matka 18 mesačnej princeznej... Moja mrcha prišla hneď po pôrode ktorým bola sekcia a odvtedy mi chodí každý mesiac max s 3 daňovým meškaním... Posledne 2t mam problém ze cítim pálenie a rezanie pri močení... Nasadila som si sirup ktorý mi odporučila lekárka Nakoľko s tým mám problém od sekcie... Lenže moja mrcha neprišla... Poslednú som mala 9.6 a tento mesiac 3ste nič robila som si test a ukázal negat. 2x mate skúsenosť? Samozrejme idem lekárke len ona ma takú cakaciu dobu že skôr budem v dôchodok... Ďakujem.

pininka
15. júl 2018

Moze to byt infekciou,ale aj ze si tehu a este ti to neukazalo. Najlepsie by bolo zobrat krv.

benete
autor
15. júl 2018

@pininka pri prvom mi ukázalo po meškani ms 3 dní... Celkom som v napätí... Ja ešte aj kojím

jeltica
15. júl 2018

Skor si myslim, ze si nachladnuta alebo mas nejaku infekciu a preto ti ms meska, to sa stava velmi casto

pininka
15. júl 2018

@benete no ked kojis tak to moze chodit este nepravidelne.

benete
autor
15. júl 2018

@pininka no zajtra asi bežím ku gyn aj keď samozrejme ze by som sa na babo tešila ale neviem o niečom že by sa nám stalo čiže...

adulienka11
15. júl 2018

Ja tiez kojim a mam kazdy mesiac mrchu a niekedy mi meskaju aj 8 dni tak uvidis co ti povie dr moze to bit tym ze kojis

ivka2112
Autor odpoveď zmazal